Marca Wenger este cunoscută pentru atenția acordată celor mai bune materiale, pentru calitatea superioară a manoperei și pentru designul remarcabil. De-a lungul anilor, a reușit să câștige încrederea multor clienți din întreaga lume. Faceți cunoștință cu acest brand unic acum!

citește pe

Ceasuri Dama Wenger

(8)

Cele mai populare
  1. Ceas Dama Wenger Sport Elegance Ceas Dama Wenger Sport Elegance
    Livrare gratuită 24H
    1.754,00 RON

    Wenger Sport Elegance 70315

    Livrare gratuită 24H
Cele mai populare

Wenger și-a început activitatea cu producția de cuțite, dar în curând a început să creeze ceasuri de cea mai înaltă calitate. Ce îl diferențiază? Un design atemporal care nu se va demoda niciodată și cea mai înaltă calitate, astfel încât să ne putem bucura de ceasurile noastre ani de zile. Wenger creează adevărate bijuterii ale măiestriei orologiere.

Istoria interesantă a mărcii Wenger

Wenger și-a început activitatea în 1883, când brandul a fost contractat pentru a furniza cuțite armatei elvețiene. La acea vreme, se numea Paul Boechat & Co. După câțiva ani, a avut loc o schimbare a numelui mărcii, care s-a datorat schimbării directorului acesteia. În 1908, a fost preluată de Thedor Wenger, care a fost unul dintre directorii companiei și care a devenit președintele acesteia. Încă de la înființare, Wenger a avut un adversar important atât pentru contractul cu armata, cât și pentru fabricarea ceasurilor. Victorinox a fost un concurent important, deoarece avea un profil similar cu Wenger. În 2005, destinele mărcilor rivale s-au împletit atunci când Wenger a devenit parte a grupului Victorinox. Cu toate acestea, acest lucru nu a schimbat nivelul activității sale. Ceasurile Wenger sunt produse în continuare sub marca proprie, care aparține Federației Industriei Elvețiene a Ceasurilor (FHS).

Ceasuri Wenger pentru femei - pentru fiecare femeie elegantă

Wenger creează adevărate opere de artă orologieră. Din mâinile designerilor brandului ies modele care impresionează prin designul lor frumos și materialele de calitate în același timp. Din gama extinsă a mărcii, seriile Metropolitan Donnissima, Urban Classic, Avenue și City Classic sunt cele mai apreciate. Fiecare dintre ele este realizată în culori neutre, astfel încât se va potrivi cu o mare varietate de stiluri. Acestea sunt realizate din oțel inoxidabil și piele de calitate superioară. Sunt modele cu un design atemporal, așa că nu se vor demoda niciodată.

Magazinul de ceasuri Wenger din Varșovia - obțineți modelul de vis

Verificați gama largă de ceasuri din magazinul nostru! Wenger este doar una dintre numeroasele mărci pe care le puteți găsi aici. Plasați o comandă în magazinul nostru online sau vizitați showroom-ul nostru din Varșovia - ceasurile Wenger vă așteaptă!

Distribuitor oficial Wenger - Magazin autorizat - Distribuitor

Zegarownia.pl este un distribuitor autorizat al mărcii Wenger. Toate ceasurile provin din distribuția oficială. Sunteți bineveniți să cumpărați în magazinul nostru de papetărie și online. Garantăm transportul rapid.