Marca britanică AVI-8 oferă o abordare interesantă a ceasurilor de aviație. Creatorii săi s-au concentrat nu numai pe designul care amintește de modelele de aviator, ci și pe funcționalitatea și caracterul practic al modelelor. Combinația acestor caracteristici a avut ca rezultat produse cu care putem aduce un omagiu istoriei aviației în timpul utilizării zilnice.

citește pe

Ceasuri Avi-8

(15)

Cele mai populare
 1. -11%
 2. -11%
 3. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
  -10%
 4. -10%
 5. -11%
 6. -19%
 7. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
  -10%
 8. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
  -10%
 9. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
  -10%
 10. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
  -10%
 11. -11%
 12. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
  -11%
 13. -19%
 14. -11%
 15. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
Cele mai populare

AVI-8 face trimitere la modelele de epocă în creațiile sale, fără a sacrifica dimensiunea funcțională a dispozitivelor. Complicațiile cu care sunt echipate aceste ceasuri nu vor împodobi doar cadranul, ci își vor găsi aplicații și în viața de zi cu zi. Modelele se disting în primul rând prin designul lor discret și prin cifrele ușor de citit, care joacă un rol important în profesia de pilot, dar sunt la fel de utile și în afara aeronavei.

AVI-8 ceasuri - istoria mărcii

În anul 2000, Dartmouth Brands a intrat pe piață cu un nou brand care să celebreze istoria aviației și oamenii asociați cu aceasta prin modelele sale. Ideea a fost foarte bine primită și s-a bucurat de entuziasm pe piață, ceea ce i-a încurajat pe creatori să meargă mai departe. AVI-8 reunește tot ceea ce este esențial la ceasurile de aviație - plicuri de dimensiuni mari care se traduc printr-o citire ușoară a orei; o manoperă solidă și funcții utile. Unele modele au, de asemenea, coroane mari, ușor de rotit cu mănușile purtate de piloți. Toate acestea sunt încapsulate în modele de bun gust, inspirate de epoca.

Inspirații de aviație ale ceasurilor AVI-8

Există doar câteva colecții în gama mărcii AVI-8, ceea ce reprezintă un avantaj cert, deoarece garantează că fiecare serie a fost rafinată până la perfecțiune. Toate liniile sunt coerente și se referă la teme specifice din lumea aviației. Veți găsi modele inspirate de unitățile de aviatori și modele care păstrează vie amintirea unor aeronave specifice. Ceasurile AVI-8 Flyboy sunt o referință la escadrila Forțelor Aeriene Franceze care a alimentat armata în timpul Primului Război Mondial - Escadrila Lafayette. Numele seriei se referă la titlul unei cărți scrise de unul dintre membrii grupului. Conceput într-un stil casual, conotațiile franceze sunt evidente în cusăturile subtile menținute în culorile naționale. Curele din piele de înaltă calitate și nuanțe de maro și negru alcătuiesc aceste ceasuri neobișnuite. În plus, unele dintre produse sunt echipate cu un cronograf practic și un cronometru pentru ziua lunii. Linia Hawker Hunter, pe de altă parte, a fost inspirată de avionul de vânătoare cu un singur loc cu același nume, care a doborât recordul de viteză în 1953. Natura militară a aeronavei se traduce prin accente militare în ceasuri. Designul moro, învelișurile solide - rotunde sau unghiulare - și cadranele inspirate de cockpit sunt toate elemente pentru care designerii au optat în această colecție.

Pe de altă parte, seria de ceasuri Hawker Harrier este o referință la emblematicul avion cu reacție, a cărui producție a început în anii 1960. A deservit Royal Air Force și United States Air Force, printre altele. Modelele din această colecție au fost montate pe curele de tip NATO, făcând aluzie la legăturile lor cu aviația. Cadranele extrem de izbitoare, cu textura lor asemănătoare betonului, sau cadranele care dezvăluie funcționarea mecanismului sunt atrăgătoare și nu pot fi trecute cu indiferență. AVI-8 P-51 Mustang a fost creat pentru a celebra cooperarea militară anglo-americană. Acest avion de vânătoare legendar folosit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a servit armata Statelor Unite și aliații săi. Fiecare dintre ceasurile incluse în colecție se referă la figura unui comandant de aviație diferit, influent în istoria care se contura la acea vreme. Alegeți între versiunile cu curele din piele rezistentă sau brățări solide din oțel. Unele modele dispun, de asemenea, de un cronograf și de un vitezometru.

Magazin de ceasuri AVI-8 în Varșovia

Ceasurile AVI-8 încapsulează cu măiestrie istoria aviației, cu figurile și mașinile sale importante. Aceste modele de înaltă calitate combină funcționalitatea, referința la tehnicile de meșteșugărit, stilul vintage și detaliile lucrate la perfecție. Rezultatele acestui concept uimitor pot fi admirate în papetăria Zegarownia din Varșovia.

Revânzător oficial AVI-8 - Magazin autorizat - Distribuitor

Ceasurile pe care le veți găsi în oferta noastră provin de la distribuitori licențiați - sunt livrate cu garanție și ambalate în cutia originală. Atât magazinul nostru staționar, cât și cel online oferă o selecție largă de modele AVI-8, așa că există o șansă bună să vă găsiți aici ceasul de aviație de vis!