Venezianico este un brand tânăr cu pedigree italian, fondat în 2017 de Alberto și Alessandro Morelia. Premisa designerilor a fost aceea de a crea ceasuri care să combine măiestria italiană cu o mișcare automată fiabilă, alimentată de rotoare mecanice speciale.

citește pe

Ceasuri Venezianico

(41)

Cele mai populare
 1. Ceas Barbatesc Venezianico Nereide GMT Ceas Barbatesc Venezianico Nereide GMT
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  3.121,00 RON

  Venezianico Nereide GMT 3521504C

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 2. Ceas Barbatesc Venezianico Nereide GMT Ceas Barbatesc Venezianico Nereide GMT
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  3.121,00 RON

  Venezianico Nereide GMT 3521502C

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 3. Ceas Barbatesc Venezianico Nereide 39 Ceas Barbatesc Venezianico Nereide 39
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  2.820,00 RON

  Venezianico Nereide 39 3121505C

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 4. Bestseller
 5. Ceas Dama Venezianico Redentore Ceas Dama Venezianico Redentore
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  1.857,00 RON

  Venezianico Redentore 1121506C

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 6. Bestseller
 7. Bestseller
Cele mai populare

Numele Venezianico este o combinație de cuvinte formată din adjectivul "Veneziano", care denotă o legătură cu Veneția, tradus literal prin "venețian", și sufixul latin "-Ico", care se referă la un mod de a fi. Inspirația din spatele creației fiecărei colecții este tocmai Veneția, moștenirea sa care se extinde dincolo de porțile orașului pentru a cuprinde valori prețuite din generație în generație. Ceasurile Venezianico sunt rezultatul unui proces creativ continuu și al dorinței de a îmbunătăți și de a implementa soluții moderne, precum și materiale dovedite de cea mai înaltă calitate.

Ceasuri Venezianico - un tribut adus Veneției

Marca Venezianico este mai mult decât ceasuri. Este o manifestare a valorilor și o reflectare a inspirației care stă la baza patrimoniului Veneției. Logo-ul mărcii este un exemplu perfect de simetrie și frumusețe intactă. A fost inspirată de crucea din vârful turnului cu ceas, situat în partea de nord a Pieței Sfântul Marcu. Materialele alese pentru a crea ceasurile individuale nu sunt întâmplătoare și astfel găsim referințe la materiile prime folosite în construcția Veneției de-a lungul secolelor. Fundațiile clădirilor, realizate din piatră de Istra, pot fi asociate cu puterea și rezistența. Gresia cenușie combinată cu ornamente aurii reflectă perseverența, sârguința și sofisticarea venețienilor. Modelele cu logo-ul Venezianico sunt, de asemenea, caracterizate de o schemă de culori unică, care este un purtător de emoții, o manifestare a sufletului designerului, datorită căreia se creează combinații de culori neobișnuite, chiar remarcabile.

Venezianico - un brand fără frontiere

Venețienii sunt renumiți pentru curiozitatea și dorința lor de a explora lumea și de a învăța despre noi culturi. Marca Venecianico merge pe urmele locuitorilor acestui oraș extraordinar, acționând fără prejudecăți și fără bariere pentru a ajunge în cele mai importante puncte de pe harta orologeră din Elveția, Japonia sau China, printre altele. Este esențial ca expansiunea în întreaga lume să fie corelată cu atenția acordată calității înalte a fiecărui produs și cu accesibilitatea. Venezianico, datorită recunoașterii nevoilor și așteptărilor clienților săi, a renunțat la elementele neimportante în favoarea unei calități ridicate la un preț atractiv.

Producția sustenabilă de ceasuri Venezianico

Prima manifestare a grijii față de mediu a fost premisa creării numai a ceasurilor automate care nu necesită înlocuirea bateriei de cuarț, care conține substanțe nocive și metale grele. Brandul Venezianico ascultă cu atenție atât nevoile clienților, cât și pe cele ale mediului înconjurător, motiv pentru care utilizează materiale reciclate. Cutiile de ceasuri marca Venezianico, pe de o parte, sunt extrem de șic și elegante, iar pe de altă parte, sunt realizate din hârtie ușoară, reciclată în proporție de 95%, reducând astfel semnificativ amprenta de carbon.

Magazinul de ceasuri Venezianico din Varșovia

Măiestria extraordinară, creativitatea, precum și dorința de îmbunătățire constantă, fac din fiecare ceas din colecția mărcii Venezianico o mică operă de artă. Vizitați magazinul nostru online sau magazinul de ceasuri Venezianico din Varșovia și achiziționați ceasul dumneavoastră unic Venezianico.

Venezianico Vânzător oficial - Magazin autorizat - Distribuitor.

Toate ceasurile din oferta noastră provin din distribuția oficială. La Zegarownia veți găsi o gamă largă de ceasuri Venezianico, disponibile atât în magazinul nostru staționar, cât și în cel online. Deveniți proprietarul unui ceas unic cu logo-ul Venezianico.