Toată lumea știe ce este un ceas deșteptător. Este un ceas a cărui funcție principală este de a măsura cu precizie timpul și de a emite un sunet constant la o anumită oră pentru a ne reaminti că este timpul să ne trezim. Ceasul deșteptător standard este asociat cu o formă rotundă și două clopote de tablă, dar forma ceasului deșteptător poate fi complet diferită, adaptată la designul nostru interior sau la gusturile noastre.

citește pe

Ceasuri Și Ceasuri De Alarmă

(12)

Cele mai populare
 1. -12%
  Ceas De Perete Luminox Wall Clock Ceas De Perete Luminox Wall Clock
  Livrare gratuităîn 3 zile
  4.298,00 Lei 3.782,00 Lei

  Luminox Wall Clock XL.BIG.40

  Livrare gratuităîn 3 zile
Cele mai populare

Un ceas deșteptător este un element esențial în fiecare casă, așa că, dacă sunteți în căutarea ceasului deșteptător perfect pentru dvs. - aruncați o privire la categoria noastră de ceasuri deșteptătoare și găsiți modelul de vis cu care vă veți bucura să vă treziți în fiecare dimineață!

Istoria ceasului deșteptător nu este deloc scurtă

Dacă credeți că ceasul deșteptător este o invenție modernă, nici nu știți cât de mult vă înșelați. Ideea unui astfel de ceas s-a născut încă din antichitate! Potrivit legendei, primul ceas de acest tip a fost creat de Platon, care a folosit apa pentru ceasul său deșteptător - la o anumită oră, apa era scoasă din rezervor împreună cu aerul, care trecea printr-un fluier. În acest fel, dispozitivul îi anunța pe oameni că este timpul să se ridice din pat. Pe de altă parte, chinezii din Evul Mediu au dezvoltat un ceas de foc cu alarmă, care (în termeni simpli) funcționa astfel încât tămâia aprinsă ardea printr-un fir, făcând ca două greutăți să cadă pe o tavă de tablă. De-a lungul secolelor, ingeniozitatea umană a creat ideea de ceas deșteptător, iar precursorul mecanic al dispozitivelor de acest tip de astăzi a apărut în secolul al XIX-lea, ajungând în casele oamenilor din întreaga lume.

Merită să cumpărați un ceas deșteptător clasic?

Bineînțeles că este! Un ceas deșteptător clasic nu este doar un dispozitiv funcțional care ne va trezi dimineața sau ne va anunța ora în miez de noapte. Este, de asemenea, un decor pentru dormitor sau camera de zi, completând designul interior. Prin urmare, merită să obțineți un astfel de model de ceas de alarmă, care se va potrivi complet cu caracterul casei noastre și al nostru. Un ceas deșteptător este, de asemenea, un cadou universal, care poate fi oferit oricui dintre cei dragi nouă - un ceas deșteptător de bună calitate va încânta ochiul și inima unei persoane dragi ani de zile, iar noi ne vom bucura de el împreună cu ea.

Ce zici de Junghans?

În magazinul nostru veți găsi o ofertă de ceasuri de la marca Junghans, care își produce dispozitivele sale fiabile și asociate cu cea mai înaltă calitate încă din 1861. Încă de la început, Junghans a fost asociat cu precizia și progresul tehnologic. Când te uiți la ceasurile de masă și de perete Junghans, apreciezi imediat calitatea execuției și aspectul exterior al dispozitivului. Ceasul mărcii se caracterizează nu doar prin precizie, ci și printr-un stil care se va potrivi în orice cameră în care este amplasat.

Seiko - calitate superioară la cel mai bun preț

Seiko este un brand asociat cu fiabilitatea, precizia japoneză și tehnologia superioară. Compania a fost fondată de Kintaro Hattori în 1892, iar numele său din japoneză înseamnă "succes". Dacă ne uităm la realizările și produsele companiei, nu putem să nu fim de acord cu faptul că producătorul a avut un succes uriaș în industria ceasurilor. Merită să știți că, în 1969, compania a fost prima din lume care a introdus un ceas analogic cu cuarț.

Ceasurile și ceasurile deșteptătoare Seiko sunt cu siguranță pe placul tuturor, nu în ultimul rând pentru că producătorul are grijă nu numai de inima dispozitivelor sale, ci și de designul lor grafic. Prin urmare, putem găsi ceasuri și ceasuri deșteptătoare în diverse forme și culori, pe care le putem asorta cu ușurință la caracterul și interiorul nostru.

Magazin cu ceasuri și ceasuri deșteptătoare în Varșovia

Cea mai bună calitate, cel mai mic preț, design extraordinar - toate aceste caracteristici ale ceasurilor și ceasurilor deșteptătoare le veți găsi în magazinul nostru online și în magazinul nostru de papetărie. În Zegarownia.pl veți cumpăra ceasul sau ceasul de alarmă de cea mai bună calitate, care vă va servi ani de zile, înfrumusețându-vă împrejurimile și având grijă de timpul dumneavoastră.

Distribuitor oficial de ceasuri și ceasuri deșteptătoare - Magazin autorizat - Distribuitor.

Toate accesoriile din gama noastră provin de la distribuitori licențiați. La Clockworks veți găsi o gamă largă de ceasuri și ceasuri deșteptătoare, disponibile atât în magazinul nostru de papetărie, cât și online. Livrare rapidă garantată!