În magazinul nostru veți găsi o bază de date în creștere de curele de ceas care vă vor permite să vă personalizați ceasul preferat sau să înlocuiți o curea uzată fără a fi nevoie să cumpărați un ceas nou. Majoritatea covârșitoare sunt curele de ceas din piele, care sunt foarte populare datorită durabilității, confortului de purtare, senzației plăcute și aspectului natural și universal. În plus, oferim, de asemenea, curele din material textil, curele întărite cu carbon și curele din cauciuc, care funcționează bine cu toate tipurile de ceasuri sport.

citește pe

Curele Ceasuri

(1116)

Cele mai populare
  1. -10%
Cele mai populare

Dacă aveți nevoie de o curea din piele, o curea din material textil sau poate o brățară - veți găsi toate accesoriile pentru ceasuri pe site-ul nostru. Alegeți ce stil vă interesează și disecați diferitele posibilități.

Curele de ceas de orice dimensiune

Atât curelele pentru bărbați, cât și cele pentru femei sunt disponibile într-o varietate de lățimi (de la 14 la 24 mm). Acest lucru ne permite să răspundem nevoilor aproape oricărui client care caută o curea de schimb pentru ceasul lor.Este o idee excelentă pentru a reîmprospăta aspectul ceasului dvs. la un cost redus.

Curele de ceas - selecție largă

Culoarele și modelele disponibile includ o gamă completă de nuanțe, de la cele mai populare curele negre, maro și bej, până la cele mai interesante și unice curele roșii, albastre, roz, albe și multicolore, imprimate cu motive florale, geometrice sau din piele de șarpe.

Brățări perfecte

Brățările și curelele din oțel inoxidabil cu ochiuri de plasă sunt o parte importantă a gamei de curele de ceas care vă vor permite să înlocuiți o brățară deteriorată sau, dacă modelul dvs. de ceas permite acest lucru, să înlocuiți și o curea obișnuită cu o brățară la alegere. Majoritatea modelelor de brățări sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu un strat PVD non-alergenic.

Curele pentru ceasuri - mărci de top

Mărcile populare disponibile în magazinul nostru care oferă curele de ceas includ Morellato, Skagen, Michael Kors, Diesel și Fossil. O categorie specială de curele este reprezentată de curelele interschimbabile Suunto HR, care pot fi atașate la cureaua Suunto Smart Sensor HR în timpul utilizării.