Ceasurile Suunto au sprijinit de mult timp mii de purtători din întreaga lume - toate acestea datorită diverselor funcții, capacităților și rezistenței lor. Cu toate acestea, nimic din toate acestea nu ar funcționa dacă nu ar fi fost accesoriile Suunto, care susțin și adesea permit funcționarea acestor ceasuri.

citește pe

Suunto Accessories

(13)

Cele mai populare
 1. Accesorii Suunto USB power cable Accesorii Suunto USB power cable
  Cost livrare 24H
  149,00 RON

  Suunto USB power cable SS018627000

  Evaluare:
  100%
  Cost livrare 24H
Cele mai populare

Accesoriile Suunto reprezintă cea mai bună alegere pentru atleți și pentru persoanele care nu se ocupă doar de sporturile ocazionale. Consultați acum accesoriile pentru ceasuri Suunto și alegeți ceea ce aveți nevoie cel mai mult.

Măsurați-vă ritmul cardiac cu ajutorul accesoriilor Suunto

Ceasurile inteligente Sunto folosesc foarte des măsurarea ritmului cardiac pentru a-i informa pe utilizatori cu privire la progresul lor într-o anumită activitate. În timp ce unele dintre ele folosesc măsurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii, multe modele au conectivitate cu centurile HR care, plasate pe piept, măsoară ritmul cardiac direct față de sursa acestuia. În plus, acest mod de măsurare a ritmului cardiac este considerat de mulți ca fiind cel mai precis. Curelele, pe de altă parte, oferă confort și comoditate prin utilizarea unor materiale plăcute la atingere, sigure pentru sănătate și prin posibilitatea de ajustare.

Alegeți accesorii de ceas Suunto pentru bicicleta dumneavoastră!

Modelele de ceasuri Suunto sunt, de asemenea, perfecte pentru ciclism, iar performanța poate fi măsurată cu ajutorul unui senzor de ciclism Suunto - odată atașat, acesta măsoară ritmul și distanța parcursă. Iar pentru cei cărora le place un aspect variat, există o gamă de curele diferite și confortabile, perfecte pentru toate condițiile.