Materiale de cea mai bună calitate și un design extraordinar care atrage privirile absolut tuturor. Nu există nicio îndoială că aceste fenomene se aplică modelelor mărcii Venezianico concepute pentru bărbați. Un ceas de sub stiloul lor atestă clasa superioară a proprietarului și nevoia acestuia de bun gust în fiecare detaliu al stilului.

citește pe

Ceasuri Barbatesti Venezianico

(36)

Cele mai populare
 1. Ceas Barbatesc Venezianico Nereide GMT Ceas Barbatesc Venezianico Nereide GMT
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  3.121,00 RON

  Venezianico Nereide GMT 3521504C

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 2. Ceas Barbatesc Venezianico Nereide GMT Ceas Barbatesc Venezianico Nereide GMT
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  3.121,00 RON

  Venezianico Nereide GMT 3521502C

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 3. Ceas Barbatesc Venezianico Nereide 39 Ceas Barbatesc Venezianico Nereide 39
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  2.820,00 RON

  Venezianico Nereide 39 3121505C

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 4. Bestseller
 5. Bestseller
 6. Bestseller
Cele mai populare

Modernul, dar prestigiosul brand Venezianico se caracterizează prin atenția acordată celor mai mici detalii ale produselor sale. Acesta este motivul pentru care fiecare model al mărcii este atât de neobișnuit și atrăgător, nu numai pentru proprietar. Pentru producția ceasurilor, brandul folosește materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil periat, cristalul de safir sau pielea naturală italiană.

Venezianico - calitate superioară în fiecare detaliu

Un ceas elegant este o completare senzațională pentru orice stil, indiferent de elementele și caracterul său individual. În același timp, ceasurile Venezianico sunt unice, deși păstrează un design clasic. Fiecare model se distinge prin culori, manoperă și detalii, cum ar fi decorațiunile unice de pe cadran sau funcționalitatea remarcabilă, inclusiv indicatoarele de dată pentru ziua lunii sau acoperirea Super-LumiNova.

Tradiția orologieră italiană a mărcii Venezianico

Veneția este, fără îndoială, un oraș atemporal, care se mândrește cu atracții precum biserici istorice remarcabile, primul ceas municipal (care datează din secolul al XIV-lea) și o legendă despre prima fabrică de ceasuri din 1877. Manufactura a trebuit să se închidă sub impactul crizei, motiv pentru care doi iubitori ai meșteșugului orologeriei au decis să își înființeze propriul brand cu scopul de a readuce la viață magia pierdută a orașului. Așa a fost creat brandul Venezianico în 2017, iar succesul său a fost incredibil: în același an, producătorul a primit statutul de start-up inovator din partea Camerei de Comerț din Veneția. Până în prezent, produsele Venezianico sunt populare practic în toată lumea.

Care sunt cele mai bune serii de ceasuri pentru bărbați Venezianico?

Clienții noștri apreciază în mod deosebit produsele Venezianico, însă am dori să evidențiem câteva dintre cele mai interesante linii. Seria Redentore a fost creată în onoarea festivalului anual venețian Festa del Redentore. Pe fundul acestor ceasuri impresionează o gravură a unei biserici venețiene din secolul al XVI-lea, în timp ce se folosesc, de asemenea, piele italiană de epocă, oțel inoxidabil 316L șlefuit manual și indici aplicați manual de către meșteri pricepuți. Nu mai puțin interesantă este linia Arsenale, care a fost inspirată de un șantier naval din Republica Veneția, ale cărui bărci și nave sunt solicitate în întreaga lume. Aceste ceasuri se disting prin mișcările automate MV 145 precise, care au o rezervă de putere de până la 41 de ore. În plus, produsele din această serie au un decor distinctiv al cadranului și funcționalități practice, inclusiv, de exemplu, stratul luminescent Super-LumiNova (care face posibilă citirea orei într-un mediu întunecat) sau funcția stop-secunde pentru o setare deosebit de precisă a ceasului.

Ceasul Venezianico pentru bărbați - un accesoriu de primă clasă

Venezianico este un brand italian unic, care adaugă o notă șic la stilul oricărui bărbat elegant. Ceasul de marcă de la încheietura mâinii atestă clasa superioară a proprietarului și simțul bunului gust estetic al acestuia. Nu e de mirare că modelele mărcii sunt atât de populare printre clienții noștri, care apreciază dispozitivele atemporale și precise.