Ceasurile Le Temps pentru femei sunt renumite pentru fiabilitatea și frumusețea lor fermecătoare, care a reușit să cucerească inima multor femei. De ce să alegeți aceste ceasuri în detrimentul altora de aceeași calitate estetică?

citește pe

Ceasuri Dama Le Temps

(3)

Cele mai populare
 1. -19%
  Ceas Dama Le Temps Zafira Ceas Dama Le Temps Zafira
  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
  667,00 RON 537,00 RON

  Le Temps Zafira LT1085.51BL43

  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
 2. -34%
  Ceas Unisex Le Temps Renaissance Ceas Unisex Le Temps Renaissance
  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
  628,00 RON 415,00 RON

  Le Temps Renaissance LT1018.46BL04

  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
 3. -20%
  Ceas Dama Le Temps Sport Elegance Swarovski Ceas Dama Le Temps Sport Elegance Swarovski
  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
  1.153,00 RON 922,00 RON

  Le Temps Sport Elegance Swarovski LT1082.15BS01

  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
Cele mai populare

Numele "Le Temps" înseamnă timp, iar colecțiile acestor ceasuri au fost concepute cu accent pe cele mai precise indicații. Mersul lor de înaltă precizie nu ar trebui să fie o surpriză - au fost fabricate în întregime în Elveția, iar asta este o reputație suficientă.

Funcționalitate ridicată a ceasurilor de damă Le Temps

Marca Le Temps a luat naștere în Elveția ca răspuns la cererea tot mai mare de ceasuri de înaltă calitate care, pe lângă afișarea exactă a orei, să ofere și numeroase calități estetice. Manufactura elvețiană este renumită pentru mișcările sale eficiente și precise, în timp ce aspectul ceasurilor este creat de cei mai renumiți designeri, care creează de ani de zile propuneri elegante pentru fiecare doamnă.

Ceas Le Temps Zafira pentru femei - alege estetica și calitatea

Cu toate acestea, printre ceasurile Le Temps pentru femei, colecția dominantă este Le Temps Zafira. Pentru oricine este familiarizat cu brandul Le Temps, această linie nu mai are nevoie de nicio prezentare - este o combinație eclectică de tehnologie modernă cu un aspect clasic și elegant. Tehnologia se manifestă prin utilizarea unei mișcări de cuarț de înaltă performanță - una dintre cele mai comune și mai ușor de operat unități. Datorită bateriei sale de lungă durată, ceasul nu necesită vizite frecvente la ceasornicar, deși fiecare vizită va fi o ocazie excelentă pentru întreținerea ceasului.

Frumusețea clasică a ceasurilor de damă Le Temps

Estetica neobișnuită a acestor ceasuri provine din utilizarea unor modele clasice - toate ceasurile Le Temps pentru femei sunt realizate într-un stil tradițional, dar variat. Astfel, există posibilitatea de a alege între modele cu brățară din oțel - clasică sau sub formă de plasă - și ceasuri cu curea din piele închisă. Designul cadranelor ceasurilor Le Temps este similar - sunt păstrate într-un stil minimalist, dar și cu posibilitatea de a alege variante - culoarea cadranului sau tipul de indici.

De asemenea, merită să menționăm colecția de ceasuri de damă Le Temps Zafira Slim, care se disting prin grosimea mult mai mică a plicului. Aceasta este o opțiune excelentă pentru doamnele cu încheieturi înguste care caută un model de dimensiuni mici.