D1 Milano este un brand care a fost fondat de Dario Spallone în Milano în 2013. Este recunoscută ca fiind una dintre cele mai rapide creșteri din industria orologieră. Principalul său obiectiv este de a crea ceasuri cu materiale de înaltă calitate și cea mai mare atenție la detalii.

citește pe

Ceasuri D1 Milano

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

D1 Milano are mare grijă să se asigure că fiecare combinație de cadran și curea sau brățară este aleasă într-un mod unic și atrăgător pentru ochi. Marca, care se dezvoltă rapid, a lansat numeroase colecții atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În plus, lucrează nu numai la designul produselor sale, ci și la confortul purtării lor. Compania folosește materiale precum policarbonatul moale, aliaje metalice lustruite, o combinație de piei naturale, precum și toate tipurile de cauciuc. Marca are 600 de puncte de vânzare, care sunt răspândite în peste o sută cincizeci de țări.

Ceasurile D1 Milano - o tradiție pentru toată lumea

Ceasurile italiene D1 Milano se disting prin formele lor decisive și combinațiile perfecte de culori. Marca se concentrează pe clasicii anilor 1970, prezentați într-o atmosferă unică. Acest stil al ceasurilor D1 Milano permite crearea unor accesorii care fac un semn de recunoaștere a tradiției. Obiceiurile adoptate sunt de cea mai mare importanță pentru italieni și tocmai datorită acestui fapt a putut fi creat un brand care să le sublinieze importanța cu ajutorul accesoriilor.

Marca D1 Milano a pus perfect în valoare designul din lumea veche modelat într-un aspect ușor mai modern. Acest lucru este perfect pentru orice pasionat de autenticitate. Luneta distinctivă în forma originală arată deosebit de atractivă. Modelele vă exprimă personalitatea folosind până la ultimul detaliu.

Ceasurile de la marca D1 Milano se disting prin designul lor subțire, dar foarte robust. În plus, este extrem de versatil. Dispozitivele au o margine dreaptă a plicului, care se îmbină discret cu brățara sau curea.

Ceasuri D1 Milano - găsiți seria dumneavoastră preferată

Marca are o gamă foarte extinsă de dispozitive, care include ceasuri pregătite atât pentru încheieturile femeilor, cât și pentru cele ale bărbaților. În plus, modelele au diverse funcții. Acestea sunt echipate cu o dată a zilei din lună sau cronograf. Ele au capacitatea de a citi timpul în format de 24 de ore. Compania oferă dispozitive cu cuarț sau automate, care sunt echipate cu mecanisme Seiko sau Miyota.

Unele dintre ceasurile din gama mărcii sunt întruchiparea îndrăznelii. Putem găsi modele în formă de schelet, în formă de inimă deschisă și chiar cu un capac transparent. Un design realizat în acest mod arată extrem de original.

Magazinul de ceasuri D1 Milano

Delicatețea și atemporalitatea, combinate cu funcționalitatea, au permis crearea brandului D1 Milano, care încă de la începuturile sale a fost atent la detalii și a acordat atenție fiecărui amănunt în parte. Această abordare este cea care a conferit mărcii o reputație care i-a permis să deschidă un număr mare de magazine în întreaga lume.