O varietate de ceasuri au, de asemenea, o varietate de curele și brățări - acestea definesc parțial caracterul fiecărui model. Dar câte variații pe tema curea de ceas pot exista? Se pare că sunt foarte mulți.

citește pe

Curele Ceasuri - Tipuri

(586)

Cele mai populare
  1. -10%
  2. -10%
  3. -10%
Cele mai populare

Alege cureaua perfectă pentru ceasul tău sau transformă-i aspectul cu ceva complet neașteptat! Comandați acum curelele de ceas și primiți-le chiar mâine! Alegeți astăzi!

Curele de ceas - alegeți materialul

Vremurile în care erau disponibile doar curele de ceas din piele au dispărut iremediabil - astăzi, într-o epocă a diversității stilistice uriașe și a scopului variat al ceasurilor, fiecare ceas poate avea de fapt o curea diferită. Acesta este motivul pentru care modelele elegante folosesc în principal curele din piele, care sunt asociate fără echivoc cu luxul și stilul.

Curelele din cauciuc, create din plastic rezistent, sunt ideale pentru ceasurile sport, în special pentru cele pentru scafandri. Datorită proprietăților lor, acestea nu vor fi deteriorate de apă, iar durabilitatea lor ridicată le va permite să fie utilizate chiar și în condiții dure. Pentru cei care preferă un aspect casual, dar elegant, oferim curele din material textil, perfecte atât pentru ceasurile la modă, cât și pentru modelele elegante.