Garmin Fenix 7 este o ofertă sportivă de la un producător american. Aceste ceasuri inteligente unice și multifuncționale sunt concepute pentru cele mai exigente condiții - după cum o dovedește conformitatea lor cu standardele militare americane.

citește pe

Ceasuri Inteligente Garmin Fenix ​​7

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu robust care să funcționeze ca asistent pentru activitățile sportive, smartwatch-urile Garmin Fenix 7 merită o privire mai atentă. Cu numeroasele lor variante și caracteristici practice, acestea vor funcționa bine pentru mulți pasionați de sport.

Garmin Fenix 7 ceasuri inteligente pentru sport

Există trei mărimi de plic din care puteți alege în colecția Garmin Fenix 7, ceea ce face ca modelul să fie potrivit atât pentru încheieturile mai mici, cât și pentru cele mari. În plus, producătorul oferă o versiune cu sticlă de safir - Sapphire - și o variantă care se încarcă suplimentar cu energie din lumină, Garmin Fenix 7 Solar. Realizate din polimer armat cu fibră de sticlă, carcasele sunt completate de inele din oțel inoxidabil sau titan, în funcție de versiune. Totul este completat de curele din silicon flexibil.

Cu ce caracteristici vine ceasul inteligent Garmin Fenix 7?

Ecranul tactil ne permite să navigăm confortabil prin meniurile dispozitivului. Cu toate acestea, dacă preferați soluțiile analogice, ceasul poate fi operat și cu ajutorul butoanelor situate pe partea laterală a plicului.

Ce caracteristici interesante oferă Garmin Fenix 7? Există numeroase funcții sportive: antrenamentul pe intervale HIIT, sfaturi zilnice de antrenament, un simulator de timp de cursă, un asistent de recuperare sau măsurarea rezistenței în timp real.

Facilități în aer liber pe Garmin Fenix 7

Garmin Fenix 7 este un echipament care este, de asemenea, excelent pentru activitățile în aer liber. Acesta este echipat cu sistemele de sateliți GPS, GLONASS și Galileo, datorită cărora precizia măsurătorilor este foarte mare. În plus, putem descărca hărțile TopoActive Europe direct pe dispozitiv și putem utiliza hărțile Skiview™ încorporate, care reprezintă o colecție valoroasă de stațiuni de schi din întreaga lume. Versiunea Sapphire este, de asemenea, echipată cu conectivitate prin satelit multibandă. Acesta oferă o precizie superioară de localizare, folosind o tehnologie care, până acum, era disponibilă doar pentru militari.

Garmin Fenix 7 - baterie puternică, ore de funcționare

Când scriem despre ceasul inteligent Garmin Fenix 7, este imposibil să nu menționăm bateria sa puternică. În modul ceas, modelul poate funcționa până la 11 zile fără întrerupere. În versiunea solară, această perioadă poate fi extinsă la 14 zile datorită încărcării solare. În modul GPS, producătorul ne oferă 37 sau (în variantele solare) 46 de ore.

Dacă economisirea de energie este activată, dispozitivul funcționează timp de până la 38 sau 87 de zile. Aceste rezultate, atunci când sunt juxtapuse cu multitudinea de funcții, sunt cu adevărat impresionante.

Magazin pentru ceasuri inteligente Garmin Fenix 7 în Varșovia

Ceasurile inteligente Garmin Fenix 7 sunt disponibile în diferite variante în magazinul nostru online, în plus, le veți găsi și în magazinul staționar din Varșovia. Acolo puteți proba confortabil modelele care vă interesează și puteți primi sfaturi de la personalul de vânzări profesionist.