Magazin autorizat Eceasuri

Cumpărați din magazine autorizate unde ceasurile provin din surse legitime!

Numai într-un magazin autorizat veți primi împreună cu ceasul un card de garanție, ambalajul original și instrucțiunile.

În magazinele autorizate, producătorul sau distribuitorul ceasului este responsabil pentru garanția și service-ul ceasului. În acest fel, în cazul în care ceasul dumneavoastră este deteriorat, nu depindeți de deciziile angajaților magazinului.

În plus, multe mărci de ceasuri au mai multe puncte de vânzare în întreaga țară, pe lângă un centru de service central, ceea ce facilitează accesul, de exemplu, la o simplă înlocuire a bateriei în timpul perioadei de garanție.

Un avantaj suplimentar al achiziționării de la un magazin autorizat este accesul ușor la piese de schimb, în special la curele de piele, brățări sau ochelari.

Cum recunoști un magazin autorizat?

Consultați doar termenii și condițiile pentru a găsi punctul referitor la reclamații. În cazul în care magazinul oferă produse cu garanția producătorului sau a distribuitorului, puteți fi siguri de autenticitatea acestora. Cu toate acestea, dacă găsiți clauza "Vă rugăm să returnați bunurile reclamate la magazinul nostru", fiți atenți. Este posibil ca ceasul să nu fie autentic sau să provină dintr-o sursă ilegală.

Dacă nu sunteți convins de cele de mai sus, contactați pur și simplu distribuitorul oficial al mărcii în cauză în Polonia și întrebați dacă magazinul în cauză lucrează cu ei ca retailer. În magazinul nostru, veți găsi datele de contact ale distribuitorului oficial al fiecărei mărci aici.

În plus, puteți arunca o privire la oferta unui anumit magazin de pe portal Ceneo.pl. Multe mărci de ceasuri încep să distingă cele mai bune magazine cu semnul "partener autorizat". Cu care, în calitate de magazin Eceasuri.ro, ne putem lăuda :)

Amintiți-vă încă un lucru – dacă alegeți un magazin neautorizat care decide să își înceteze activitatea în timpul perioadei de garanție, veți fi pe cont propriu, deoarece niciun centru de service nu va onora garanția. Prin urmare, alegeți un magazin autorizat și fiți liniștit cu ceasul dumneavoastră.