Un ceas înseamnă ceva diferit pentru fiecare persoană și fiecare are preferințe diferite în ceea ce privește aspectul, modul de funcționare sau scopul său. Toată lumea are nevoie, de asemenea, de cureaua potrivită pentru ca ceasul să fie confortabil și convenabil de purtat. Puteți asigura cu ușurință acest lucru prin alegerea grosimii corecte a curelei.

citește pe

Curele Ceasuri - Lățime

(871)

Cele mai populare
 1. Curea Traser Textile 24 mm Curea Traser Textile 24 mm
  Cost livrareîn termen de 7 zile
  135,00 RON

  Traser Textile 24 mm TS-110443

  Cost livrareîn termen de 7 zile
 2. -6%
  Curea Fossil Silicone Strap 22 mm Curea Fossil Silicone Strap 22 mm
  Cost livrare 24H
  155,00 RON 145,00 RON

  Fossil Silicone Strap 22 mm S221430

  Cost livrare 24H
Cele mai populare

Găsiți o curea de ceas cu o lățime optimă

În funcție de mărimea ceasului, este recomandabil să alegeți o curea a cărei lățime să corespundă în primul rând circumferinței naturale a încheieturii mâinii și care să se potrivească din punct de vedere stilistic cu ceasul în sine. Prin urmare, doamnele cu încheieturi înguste și cele care optează pentru modele de ceasuri mici ar trebui să acorde o atenție deosebită modelelor echipate cu brățări din plasă mai înguste și curele din piele cu textură netedă - ambele soluții având de preferință o lățime cuprinsă între 10 mm și 14 mm. Bărbații care optează pentru modelele elegante vor fi cu siguranță mulțumiți de curelele cu o lățime de 18-20 mm, deoarece acestea sunt dimensiunile standard ale curelelor din piele (în special cele clasice Morellato) de la ceasurile unor mărci precum Fossil, Seiko sau Roamer. Pe de altă parte, bărbații care au nevoie de ceva special ar trebui să aleagă curele cu o lățime maximă de 28 mm - acestea sunt cele mai bune curele pentru atleți și bărbați cu lățimi semnificative ale încheieturii mâinii.


Dacă sunteți în căutarea confortului și a unui aspect deosebit, aruncați o privire la curelele de ceas pe care le oferim și comandați modelul care vi se potrivește. Aceasta este ocazia perfectă pentru a reîmprospăta aspectul ceasului dvs. și a face din el o adevărată plăcere de purtat. Alegeți acum!