Încă din cele mai vechi timpuri, aurul a fost renumit ca o modalitate excelentă de a vă sublinia statutul și de a vă marca bogăția. În prezent, este materialul perfect pentru a crea învelișul unui ceas de lux, care va arăta cât de iubitor de ceasuri sunteți și cât de mult apreciați manopera extraordinară a acestora. Este, de asemenea, o ocazie fantastică de a opta pentru un ceas care nu este doar frumos, ci și realizat cu grija și precizia cuvenită a mecanismului - căci doar astfel de ceasuri sunt placate cu aur, pentru a nu se opri la aspectul exterior.

citește pe

Ceasuri Bărbați Aur

(13)

Cele mai populare
 1. Hot Flash Sale: Beco rotomat gratuit!
  -10%
 2. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
 3. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
 4. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
 5. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
 6. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
 7. Hot Flash Sale: Cazul Watchard GRATUIT
 8. Hot Flash Sale: Cazul Watchard GRATUIT
 9. Hot Flash Sale: Beco rotomat gratuit!
  -10%
 10. Hot Flash Sale: Beco rotomat gratuit!
 11. Hot Flash Sale: Beco rotomat gratuit!
  -10%
  Ceas barbatesc Junghans Meister Fein Automatic Gold 18K Ceas barbatesc Junghans Meister Fein Automatic Gold 18K
  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
  45.079,00 Lei 40.569,00 Lei

  Junghans Meister Fein Automatic Gold 18K 027/9300.00

  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
 12. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
 13. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
Cele mai populare

În magazinul Zegarownia avem ceasuri cu plicuri prevăzute cu aur de 14 carate, de la 15 la 20 de grame - acestea sunt ceasuri de la Atlantic, unul dintre cei mai importanți producători elvețieni de ceasuri. Acest lucru este garantat nu numai de ceasul cu un design superb, ci și de mecanismul său precis - iar fabrica elvețiană este renumită pentru că construiește cele mai bune ceasuri.

Alege un ceas de aur pentru bărbați pentru a uimi pe toată lumea

Ceasurile de aur se potrivesc perfect cu o ținută elegantă, cum ar fi un costum sau chiar o cămașă. Sunt perfecte ca accesoriu pentru birou sau pentru un eveniment important, cum ar fi o nuntă. De asemenea, se potrivesc foarte bine cu ținutele formale, ceea ce îi face să fie complementul perfect al hainelor la o întâlnire de afaceri. Un ceas de aur va arăta tuturor că puteți avea grijă de obiectele scumpe, ceea ce se traduce în grija pe care o aveți și în alte aspecte ale vieții dumneavoastră.

Merită să alegeți un ceas de aur pentru bărbați?

Categoric da - nu numai că vă va sublinia stilul și eleganța, dar va fi și un cadou perfect pentru o persoană dragă. Te poți gândi la o idee de cadou mai bună decât un ceas de lux cu un plic de aur? Va fi cadoul perfect pentru aniversările rotunde, cum ar fi zilele de naștere sau aniversările de nuntă.