Garmin Epix sunt ceasuri de calitate superioară care au tot ceea ce vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Cu ajutorul lor, îți vei cunoaște corpul cu ajutorul monitorizării continue a stării de sănătate, vei fi la curent cu noutățile prin primirea de notificări de pe telefon pe smartwatch, te vei putea antrena așa cum îți place cu ajutorul modurilor de sport. Cu ce altceva te va ajuta Garmin Epix?

citește pe

Ceasuri Inteligente Garmin Epix

(3)

Cele mai populare
 1. -8%
  Smartwatch Unisex Garmin Epix Gen 2 Smartwatch Unisex Garmin Epix Gen 2
  Livrare gratuită 24H
  4.814,00 RON 4.435,00 RON

  Garmin Epix Gen 2 010-02582-21

  Livrare gratuită 24H
 2. Bestseller-3%
  Smartwatch Unisex Garmin Epix Gen 2 Smartwatch Unisex Garmin Epix Gen 2
  Livrare gratuită 24H
  4.814,00 RON 4.660,00 RON

  Garmin Epix Gen 2 010-02582-11

  Livrare gratuită 24H
 3. -14%
  Smartwatch Unisex Garmin Epix Gen 2 Smartwatch Unisex Garmin Epix Gen 2
  Livrare gratuită 24H
  4.353,00 RON 3.754,00 RON

  Garmin Epix Gen 2 010-02582-01

  Livrare gratuită 24H
Cele mai populare

Garmin Epix are o acoperire mai mare a rețelei de sateliți pentru o poziționare mai bună, astfel încât puteți naviga fără griji, cu hărțile TopoActive disponibile direct la încheietura mâinii. Garmin Epix poate rezista până la 16 zile în modul ceas! Datorită afișajului AMOLED de 1,3", care funcționează permanent, ceasul inteligent poate fi utilizat chiar și în lumina puternică a soarelui. Ecranul tactil receptiv oferă, de asemenea, acces rapid la funcții și hărți. Garmin Epix are un ecran din safir și un luneta la alegere din titan sau oțel inoxidabil.

Garmin Epix vă monitorizează sănătatea

Datorită funcțiilor extrem de puternice legate de sănătate, vă puteți monitoriza starea de sănătate 24 de ore din 24. Printre altele, smartwatch-ul dispune de: pulsoximetru - monitorizează aclimatizarea la altitudine și calitatea somnului, monitor de ritm cardiac la încheietura mâinii - verifică în mod constant ritmul cardiac și te anunță atunci când acesta este ridicat sau prea scăzut în timp ce te odihnești, monitorizarea respirației, măsurarea stresului - indicatorul de variabilitate a ritmului cardiac este utilizat pentru a calcula nivelul de stres, evaluarea calității somnului - o imagine detaliată a somnului tău pe baza cronometrării fazelor de somn superficial, profund și REM, monitorizarea hidratării.

Măsurați-vă performanța cu ceasul Garmin Epix

Garmin Epix dispune de o gamă de aplicații sportive - de la alergare, vâslit, golf, schi, surfing sau escaladarea unui perete de cățărare. În plus, acesta vine cu animații accesibile de antrenamente de fitness, forță, yoga și Pilates care pot fi vizualizate pe ecranul ceasului. De asemenea, dispune de o funcție de antrenor, simulare vizuală a timpilor de cursă, statistici de performanță sau sugestii de antrenament. Garmin Epix vă permite să urmăriți detalii despre dinamica ciclismului montan, schi fond și chiar are funcții de surfing care oferă, printre altele, informații despre valuri.

Ceasuri Garmin Epix - caracteristicile de care aveți nevoie!

Garmin Epix oferă, de asemenea, acces constant la notificări - puteți primi e-mailuri, mesaje text și alerte direct pe ecranul ceasului. Ceasul inteligent este compatibil cu aplicațiile de muzică și puteți asculta muzică fără telefon datorită căștilor wireless. Alegeți astăzi modelul potrivit pentru dvs. și bucurați-vă de funcționalitatea completă a Garmin Epix!