Casio watches este, fără îndoială, una dintre cele mai mari și mai cunoscute companii de ceasuri. Compania japoneză lucrează în mod constant la îmbunătățirea produselor sale, echipându-le cu tehnologie de ultimă generație și materiale de cea mai înaltă calitate și durabilitate.

citește pe

Ceasuri Casio

(434)

Cele mai populare
 1. Produs nou
 2. Produs nou
 3. Produs nou
 4. Produs nou
 5. Produs nou
 6. Produs nou
 7. Produs nou
 8. Produs nou
 9. Produs nou
 10. Produs nou
 11. Produs nou
 12. Produs nou
 13. Produs nou
 14. Produs nou
 15. Ceas Barbatesc Casio Classic Ceas Barbatesc Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  481,00 RON

  Casio Classic MTP-E700L-1EVEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 16. Ceas Dama Casio Classic Ceas Dama Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  153,00 RON

  Casio Classic MQ-38UC-8AER

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 17. Ceas Dama Casio Classic Ceas Dama Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  153,00 RON

  Casio Classic MQ-38UC-2A2ER

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 18. Ceas Barbatesc Casio Classic Ceas Barbatesc Casio Classic
  Free deliveryîn termen de 3 zile
  574,00 RON

  Casio Classic MTP-B310BL-5AVEF

  Free deliveryîn termen de 3 zile
 19. Ceas Barbatesc Casio Classic Ceas Barbatesc Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  410,00 RON

  Casio Classic MTP-B125L-1AVEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 20. Ceas Barbatesc Casio Classic Ceas Barbatesc Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  410,00 RON

  Casio Classic MTP-B125D-1AVEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 21. Ceas Unisex Casio Classic Ceas Unisex Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  153,00 RON

  Casio Classic MQ-24UC-8BEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 22. Ceas Unisex Casio Classic Ceas Unisex Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  153,00 RON

  Casio Classic MQ-24UC-4BEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 23. Ceas Unisex Casio Classic Ceas Unisex Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  153,00 RON

  Casio Classic MQ-24UC-3BEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 24. Ceas Unisex Casio Classic Ceas Unisex Casio Classic
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  153,00 RON

  Casio Classic MQ-24UC-2BEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 25. Ceas Barbatesc Casio Sport Ceas Barbatesc Casio Sport
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  338,00 RON

  Casio Sport MWD-100HD-1BVEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 26. Ceas Barbatesc Casio Sport Ceas Barbatesc Casio Sport
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  338,00 RON

  Casio Sport MWA-100HD-7AVEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 27. Ceas Barbatesc Casio Sport Ceas Barbatesc Casio Sport
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  338,00 RON

  Casio Sport MWA-100HD-2AVEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
 28. Ceas Barbatesc Casio Sport Ceas Barbatesc Casio Sport
  Cost livrareîn termen de 3 zile
  230,00 RON

  Casio Sport MRW-210H-5AVEF

  Cost livrareîn termen de 3 zile
Cele mai populare

Marca Casio a fost caracterizată încă de la început de o manoperă de înaltă calitate datorită materialelor robuste care asigură o construcție solidă a produsului. Aceste modele excelează în multe aspecte față de dispozitivele altor companii. Check out gama noastră largă de ceasuri Casio!

Începutul unei legende - istoria mărcii Casio

Toate au început în 1946. Atunci, frații Kashio au deschis o companie de calculatoare. După mai puțin de douăzeci de ani de lucru la aceste produse, marca avea deja bazele pentru a produce ceasurile iconice care sunt încă incredibil de populare în întreaga lume astăzi. În 1978, producătorul a introdus ceasul Casiotron cu afișaj digital LED și calendar automat. Mecanismul cu cuarț alimentat cu baterii a oferit mai mulți ani de liniște pentru proprietarii de modele. Principalul obiectiv al companiei a fost să se dezvolte și a devenit rapid unul dintre cele mai de succes branduri de pe piață. Ulterior, producătorul a început să lanseze ceasuri echipate cu un indicator de adâncime, un altimetru și alte facilități neobișnuite. Nu mai puțin reușit a fost unul dintre primele ceasuri care a fost operat prin intermediul unui ecran tactil.

Inovările care au dus la succesul mărcii Casio

Compania Casio și-a repetat triumful de multe ori de-a lungul anilor, introducând succesiv inovații tehnologice pe piață. După mai bine de 70 de ani, marca reușește în continuare să își surprindă clienții, oferindu-le produse dotate cu cele mai recente progrese tehnologice. Casio nu se referă doar la modele tradiționale și elegante, ci și la ceasuri sport echipate cu o serie de funcții potrivite pentru orice tip de antrenament, chiar și în cele mai dure condiții meteorologice. În prezent, producătorul aplică cele mai recente progrese tehnologice din lume dispozitivelor sale, creând unele dintre cele mai avansate ceasuri electronice. Cele mai populare linii de dispozitive Casio sunt prezentate mai jos.

Tehnologia în ceasurile Casio

Tehnologia proprie folosită de marca Casio este surprinzătoare de zeci de ani. În primul rând, trebuie acordată atenție carcasei antișoc, devenită emblematică, care protejează mecanismul în toate condițiile, chiar și în cele mai dure. Eventualele proeminențe protejează butoanele și sticla de orice deteriorare externă. Inovația Triple G Resist întărește și mai mult structura modelului.

Touch Solar - mai multe modele Casio dispun de Touch Solar, care este un mecanism solar unic care transformă lumina soarelui în energie pentru a alimenta funcționarea ceasului. Acesta este capabil să genereze suficientă energie pentru a continua să funcționeze chiar și pe vreme înnorată. Datorită bateriei deosebit de încăpătoare, aceste ceasuri pot dura până la doi ani (atunci când sunt încărcate complet și în modul economic).

Mișcare dură - această facilitate înseamnă că mâinile sunt repoziționate automat dacă dispozitivul este scuturat sau scăpat.

Bluetooth și GPS - modelele analogice echipate cu Bluetooth® SMART prezintă automat ora exactă în orice colț al lumii. Datorită GPS-ului, aceste ceasuri recepționează undele de la orice stație de emisie disponibilă la suprafață din întreaga lume. Casio adoptă de ani de zile tehnologii avansate unice, ceea ce face ca ceasurile de sub stiloul mărcii să fie perfecte pentru timpul predominant digital de astăzi.

Acces inteligent - cronograful analogic a suferit o evoluție care a dus la o combinație perfectă între operarea simplă (comutarea afișajului) și multifuncționalitatea ceasului. Juxtapunerea Multi Mission Drive (conectarea funcțiilor la butoane specifice) și comutatorul electronic al coroanei creează un sistem senzațional de control al ceasului.

Senzori - ceea ce distinge în mod deosebit dispozitivele Casio sunt numeroșii senzori care sprijină menținerea unui stil de viață sănătos al proprietarului.

Monitoare Casio incasabile

Casio G-Shock pentru bărbați sunt modele de încredere concepute pentru cei care sunt implicați îndeaproape în sporturi în orice vreme. Designul, construcția și funcționalitatea lor sunt adaptate celor mai exigenți entuziaști ai stilului de viață activ. De aceea, aceste ceasuri se caracterizează prin rezistență la șocuri, praf, apă și condiții meteorologice dure. Dispozitivul disponibil este sincronizat cu bateriile solare, presiunea atmosferică și temperatura actuală a aerului. De aceea, ceasul Casio G-Shock este alegerea ideală pentru toți cei care își petrec momentele libere în aer liber. Mai mult, seria are o linie suplimentară care include ceasuri Casio pentru femei - Casio Baby-G.

Inspirație automobilistică în ceasurile Casio

Modelele Edifice combină caracteristicile ceasurilor sportive și elegante. Designul unic, inspirat de automobile, materialele de calitate superioară și soluțiile de design au dus la popularitatea deosebită a acestor modele. Datorită gamei largi de dispozitive din gama extinsă de prețuri, oricine poate găsi un ceas Casio pentru bărbați perfect pentru nevoile sale.

Casio - tovarășul oricărui om de aer liber

Dispozitivele din linia Protrek sunt destinate în primul rând persoanelor care sunt active în aer liber. Datorită ceasului, este ușor să determinați condițiile meteorologice, să controlați traseul de mers pe jos sau să verificați timpul în timp ce alergați. Dispozitivele sunt, de asemenea, echipate cu un termometru și un barometru, care sunt fiabile în diferite condiții meteorologice din munți. Dispozitivul își va informa rapid proprietarul despre o iminentă schimbare a vremii. O caracteristică la fel de utilă este busola, care indică cu precizie toate direcțiile lumii. Dispozitivele au un grad de impermeabilitate de 200 m, astfel încât marinarii și windsurferii se pot bucura, de asemenea, de aceste produse remarcabile în timpul antrenamentelor lor.

Casio - esența feminității

Special pentru femei, marca Casio prezintă modelele din linia Sheen. Ceasurile Casio pentru femei sunt caracterizate de un stil elegant, asemănător cu cel al bijuteriilor, și de cea mai înaltă calitate a materialelor folosite. Dispozitivele diferă în principal prin design și culori, astfel încât fiecare femeie va găsi produsul perfect pentru ea. Acele mâini și indicii contrastează de obicei cu nuanța cadranului, ceea ce creează un produs unic pe încheietura unei femei. Marca însăși adaugă o funcționalitate ridicată acestor produse, precum și un design care garantează o purtare confortabilă.

Afișarea precisă a orei datorită tehnologiei japoneze din ceasurile Casio

Dacă prețuiți în mod deosebit precizia afișării timpului, linia Casio Waveceptor va fi ideală pentru dumneavoastră. Aceste ceasuri beneficiază de cele mai recente progrese tehnologice în ceea ce privește sincronizarea prin radio a indicației timpului cu ceasul atomic. Aceste modele primesc un semnal de calibrare radio pentru a se menține complet sincronizate cu ceasurile atomice situate în întreaga lume.

Casio ceasuri pentru iubitorii de stil retro

Monitoarele incluse în colecția Casio Vintage amintesc de modelele populare din anii 1980 și 1990. Acestea sunt clasice printre modelele care, la vremea respectivă, se caracterizau prin designul și funcționalitatea lor unică, futuristă. În ceasurile Casio Retro, veți găsi atât dispozitive analogice cu un plic rotund, cât și piese dreptunghiulare caracteristice, echipate cu un afișaj monocrom. Mai mult, unele ceasuri sunt dotate cu un calculator cu tastatură numerică completă! În centrul acestor ceasuri se află o mișcare precisă cu cuarț alimentată de baterii. Casio Retro este alegerea perfectă pentru toți cei care apreciază designul clasic și o notă de stil de școală veche.

Revânzător oficial - Magazin online autorizat Casio - Distribuitor

Celebrele Casio oferite în magazinul nostru online provin din distribuția oficială, ceea ce asigură proveniența confirmată a fiecărui model și garanția la un punct de service oficial și autorizat. Magazinul nostru online oferă servicii profesionale în ceea ce privește alegerea modelului de ceas Casio potrivit.