Faceți cunoștință cu ceasurile sport compacte cu navigație GPS și autonomie mare a bateriei - Suunto 5! Ceasuri care vă permit să vă concentrați la maximum asupra obiectivului dumneavoastră.

citește pe

Ceasuri Suunto 5

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Suunto 5 - ceasuri sport de la Suunto

Noua serie de ceasuri sport Suunto 5 a fost dezvoltată pentru persoanele care nu sunt atleți profesioniști, dar care se străduiesc în mod constant să își îmbunătățească performanțele, să doboare recorduri și să depășească constant noi limite. Suunto 5 este răspunsul la nevoia de a rămâne concentrat asupra obiectivului și de a prinde ritmul corect în timpul exercițiilor repetitive. Este, de asemenea, un dispozitiv de urmărire a activității - inclusiv a activităților non-sportive - și de monitorizare a calității somnului. Un antrenor sportiv personal și un consilier de vitalitate nu au fost niciodată atât de aproape!

Ceasurile Suunto 5 - caracteristici

Dimensiunile compacte ale modelelor din seria Suunto 5 merg mână în mână cu o autonomie excepțională a bateriei, chiar și cu o conexiune GPS activă. Acest lucru face ca navigarea pe un traseu stabilit să fie fiabilă și confortabilă. Partea bună este reprezentată de modurile inteligente de control al bateriei, moștenite deja de la Su unto 9. Întregul sistem, care include peste 80 de moduri de sport și notificări de pe smartphone atunci când este asociat cu aplicația Suunto App, este închis într-un plic extrem de ușor și confortabil de utilizat, montat pe curele interschimbabile cu sistem Quick-release.

Suunto 5 - Pachet valoric

Atunci când cumpărați ceasuri sport Suunto 5, aveți posibilitatea de a vă conecta ceasul cu aplicațiile preferate pentru a vă analiza și mai bine activitățile. În plus, puteți căuta sfaturi pentru antrenamentul dumneavoastră, puteți crea un videoclip 3D cu traseul dumneavoastră de alergare sau de ciclism și puteți partaja rezultatele pe rețelele de socializare.

Suunto 5 oferă, de asemenea, un Pachet economic valoros - beneficii și reduceri la serviciile oferite de partenerii noștri - astfel încât să vă puteți îmbunătăți eficiența antrenamentului, să vă îmbunătățiți experiența în aer liber și să primiți ajutor pentru a vă atinge obiectivele.

Revânzător oficial Suunto 5 - Magazin autorizat - Distribuitor

Zegarownia.pl este un dealer autorizat al mărcii Suunto și al ceasurilor Suunto 5. În calitate de partener premium al mărcii SUUNTO în Polonia, vă garantăm că toate ceasurile provin din distribuția oficială. Sunteți bineveniți să cumpărați în magazinul nostru de papetărie și online. Garantăm transportul rapid.