Nu sunteți sigur ce ceas este potrivit? Sunteți în căutarea unei idei de cadou de Crăciun, dar nu doriți să vă depășiți alegerea? Alegeți un cadou sigur - un voucher cadou pentru achiziționarea de ceasuri sau bijuterii în magazinul Zegarownia online și în showroom-ul staționar.

citește pe

Carduri Cadou - Vouchere

(24)

Cele mai populare
Cele mai populare

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect, ați ajuns la locul potrivit. La Clockworks, avem rafturi pline de ele! În oferta noastră veți găsi atât ceasuri, cât și bijuterii sofisticate. Nu ținem cont de limite de vârstă, de sex sau de stilul pe care îl reprezintă o persoană. Veți găsi un cadou pentru toată lumea, chiar și pentru cel mai pretențios și pretențios prieten, membru al familiei sau șef. Dar ce se întâmplă dacă nu știți ce model să alegeți și ce îi va plăcea de fapt persoanei? Avem o soluție și pentru asta - alege cardul nostru cadou!

Vouchere cadou ca un cadou universal

Cardurile cadou sunt de mult timp o soluție de salvare pentru cei care nu prea știu ce să ofere celeilalte persoane. Acestea sunt perfecte ca și cadouri pentru zile de naștere, zile onomastice, aniversări sau sărbători. Acestea reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a mulțumi pentru o relație de afaceri de succes și o recompensă excelentă pentru angajații de top.

Valori flexibile ale cardului cadou

Atunci când alegeți un cupon cadou, aveți libertatea de a ajusta valoarea acestuia. Pe site-ul nostru, puteți alege între carduri cadou de 100 și 1.500 zloți. Puteți, de asemenea, să vă specificați propria valoare alegând un voucher cadou pentru orice sumă.

Voucher ca un cadou perfect de Crăciun

Crăciunul este din ce în ce mai aproape și încă ești în căutarea unor cadouri unice? Ți-e teamă că nu vei avea timp să cumperi ceva în ultimul moment? De Crăciun, optați pentru cadouri versatile și practice. Faceți-i fericiți pe cei dragi oferindu-le carduri cadou unice pentru cumpărături la Zegarowniai.

Atunci când comandați un voucher în magazinul nostru online, îl veți primi în ziua următoare. De asemenea, puteți face o achiziție în magazinul nostru de papetărie de luni până sâmbătă, în timpul orelor de deschidere a showroom-ului.

Nu uitați - atunci când cumpărați un voucher, puteți fi sigur că cadoul dumneavoastră va fi întotdeauna cel potrivit.

Cum pot plăti cumpărăturile cu un voucher?

Plătiți cumpărăturile cu un card cadou adăugând un cod special de voucher atunci când finalizați comanda în câmpul "Am un cod de reducere". Adăugarea codului reduce valoarea achiziției cu suma introdusă pe cardul cadou. Pentru detalii privind modul de răscumpărare a cumpărăturilor cu un voucher, vă rugăm să consultați pagina de întrebări frecvente de la rubrica "Vouchere cadou".