Ascensiunea celor mai venerate manufacturi a fost, de obicei, declanșată de o viziune unică și de o abordare individuală a producției de ceasuri. Acest lucru nu a fost diferit pentru CT Suderia, o marcă a cărei cea mai mare sursă de inspirație a fost Ariodante Margaritelli, un ceasornicar italian dedicat care a pregătit dispozitive pentru militari în timpul Primului și celui de-al Doilea Război Mondial. CT Suderia se concentrează pe producția de ceasuri de înaltă calitate, al căror design amintește de lumea elitistă a Café Racer, în timp ce echipamentele și construcția sunt o moștenire a bunicului proprietarului - Ariodante Margaritelli, menționat mai sus.

citește pe

Ceasuri Ct Scuderia

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Unele mărci sunt fondate de ceasornicari din secolul al XIX-lea, altele sunt inspirate de aceștia. Acesta a fost tocmai cazul mărcii CT Scuderia, care a fost fondată de un ceasornicar experimentat, asociat al unor companii precum Fossil și Emporio Armani. În cele din urmă, Enrico Margaritelli, inspirat de bunicul său, de asemenea ceasornicar, a decis să își înceapă propria carieră ca producător individual de ceasuri.

Pasiunea pentru sport și orologerie în ceasurile CT Scuderia

Ceasurile CT Scuderia s-au născut dintr-o mare fascinație pentru meșteșugul orologeriei. Acest lucru le-a oferit un motiv deloc neglijabil pentru a ajunge mereu mai sus și pentru a-și îmbogăți constant gama.

Fără excepție, ceasurile CT Scuderia reprezintă aspectul sportiv și dinamic caracteristic oricărei Scuderia italiene. Drept urmare, acestea amintesc de mașinile rapide și de cursele palpitante - astfel că vor fi perfecte pentru oricine se regăsește în lumea automobilismului și nu ezită să dezvolte viteze fulminante pentru a-și atinge obiectivele.

Alegeți acum ceasurile italiene CT Scuderia și vedeți dacă se potrivesc stilului dumneavoastră. Vedeți cât de perfect veți arăta în ele, urcați-vă în mașină și demonstrați că sunteți făcut pentru a sta la volan!

Retailer oficial CT Scuderia - Magazin autorizat - Distribuitor

Atunci când alegeți ceasurile CT Scuderia din magazinul nostru, primiți modele originale, fabricate în Italia, direct de la producător. Acestea au fost importate de un distribuitor autorizat, ceea ce reprezintă o garanție a calității lor înalte. Alegeți ceasuri numai de la distribuitori verificați și autorizați.

Ceasuri CT Scuderia în Varșovia

Vedeți ce anume distinge marca CT Scuderia. Magazinul din Varșovia oferă o gamă largă și o multitudine de modele, astfel încât puteți găsi un ceas care să vă satisfacă toate așteptările. Magazinul nostru de ceasuri CT Scuderia din Varșovia este cea mai bună alegere - nu așteptați și vizitați-ne pe Bulevardul Wincentego Witosa nr. 31.