Diversoare inovatoare de la marca Davosa. Modele noi Ternos Professional 68h Automatic

Știri

Diversoare inovatoare de la marca Davosa. Modele noi Ternos Professional 68h Automatic

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

28 iunie 2024

Marca Davosa s-a bucurat de o reputație îndelungată în rândul pasionaților de ceasuri din întreaga lume, combinând tradiția cu o abordare modernă a orologeriei. Colecțiile sale anterioare, precum Ternos și Argonautic, au cucerit inimile pasionaților de ceasuri de precizie. Astăzi, Davosa lansează o noutate - Ternos Professional 68h Automatic, un ceas inspirat de succesele sale anterioare, dar care merge într-o direcție complet nouă.

O nouă direcție. Inspirate de tradiție, făcute pentru modernitate

Davosa Ternos Professional 68h Automatic este un omagiu adus tradiției orologere, cu o tentă modernă. Logo-ul mărcii sub forma unei roze de vânt, plasat pe vârfurile săgeților de la mâini, simbolizează noua direcție în care se îndreaptă colecția Ternos. Acest detaliu subliniază nu numai meșteșugul de precizie, ci și spiritul de explorare și descoperire care a însoțit întotdeauna brandul.

Inima ceasului. Mecanism nou și rezervă de putere impresionantă

Inima noului Davos Ternos Professional 68h Automatic este mișcarea avansată DAV3121, bazată pe renumitul calibru La Joux Perret G100 Elabore. Această capodoperă tehnologică oferă o rezervă de putere impresionantă de 68 de ore, un progres semnificativ față de modelele anterioare. Acest lucru permite ceasului să rămână staționar timp de aproape trei zile fără a pierde precizia cronometrării. Acest lucru este ideal pentru persoanele active care pot lăsa ceasul pornit în weekend, pentru a-l găsi gata de acțiune luni dimineața, fără a fi nevoie să îl încarce.

Mecanism fabricat în Elveția

Design inovator. Înveliș compact și detalii avansate

Davosa nu s-a oprit la îmbunătățirea interiorului ceasului. Inginerii mărcii s-au concentrat și pe îmbunătățirea ergonomiei și funcționalității plicului. Comparativ cu modelele anterioare, înălțimea plicului a fost redusă cu 2 mm, ajungând la doar 12,8 mm în grosime. Această schimbare nu numai că îmbunătățește confortul purtării, dar, de asemenea, face ca ceasul să arate elegant atât sub manșeta unei cămăși, cât și pe încheietura expusă.

Ceasul Davos

Coroana, împodobită cu logo-ul mărcii, este echipată cu o garnitură dublă și un ambreiaj glisant, care îi sporește semnificativ rezistența la deteriorări și manipulări accidentale. Cu o rezistență impresionantă la apă de până la 30 de atmosfere (300 de metri), Ternos Professional 68h este pregătit pentru cele mai solicitante scufundări. În plus, merită remarcată utilizarea compusului luminos SuperLumiNova© BGW9 nu numai pe mâini și indici, ci și pe inserția ceramică a lunetei. Această soluție asigură o lizibilitate excelentă în toate condițiile, chiar și în întunericul total al adâncurilor mării.

Brățară inovatoare, cu gândul la confort

Brățara inovatoare cu verigi înșurubate este finisată cu închizătoarea micro-reglabilă brevetată WaveSlide. Această soluție revoluționară permite ajustarea precisă a lungimii brățării fără a utiliza instrumente, ceea ce este deosebit de util în timpul scufundărilor, de exemplu. În plus față de un astfel de confort, ceasurile oferă, de asemenea, un afișaj al datei din ziua lunii, sticlă din safir cu strat antireflex și o închidere cu buton.

Brățară ceas Davos
Fixator WaveSlide

Varietate de versiuni. Trei modele unice

Davosa Ternos Professional 68h Automatic este disponibil în trei versiuni de culori elegante, pentru a satisface gusturile celor mai pretențioși clienți. Modelul 161.538.50 are cadran negru și luneta din ceramică neagră, versiunea 161.538.70 oferă un cadran negru și luneta din ceramică verde, în timp ce modelul 161 .538.40 iese în evidență cu un cadran negru cu luneta albastru marin. Fiecare dintre aceste ceasuri este combinația perfectă de stil și funcționalitate, iar Davosa consideră că acest model este cel mai bun scafandru pe care l-au produs până în prezent.


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.