Sternglas

Sternglas

Sternglas

Istoria designului la încheietura mâinii: Sternglas Naos Edition Bauhaus III

11 martie 2024
Sternglas a lansat patru modele de ceasuri Naos Edition Bauhaus III, în ediție limitată, care reprezintă o interpretare modernă a ethosului Bauhaus. Acestea se remarcă prin simplitate și eleganță, oferind în același timp și caracteristici practice, cum ar fi acoperirea Super-LumiNova și geamul de safir cu antireflex dublu. Ceasurile oferă diverse opțiuni de curele, inclusiv o curea exclusivă cu un model geometric Bauhaus, o brățară metalică elegantă și două curele din piele de capră.

Ceasurile Sternglas sunt o marcă germană, cunoscută pentru designul său minimalist și manopera de înaltă calitate. Dacă doriți să aflați mai multe despre ceasurile Sternglas, citiți despre ele pe blogul oficial eCeasuri.

Blog despre ceasurile Sternglas - fapte interesante, recenzii, știri

Blogul nostru oficial este un loc în care colectăm fapte interesante, recenzii ale testatorilor noștri și liste cu cele mai interesante ceasuri Sternglas special pentru tine. Pregătim ghiduri practice, verificăm știri despre brand și scriem despre produse noi. Dacă doriți să aflați mai multe despre ceasurile Sternglas, vă recomandăm blogul nostru.

Sternglas înseamnă linii clasice, cadrane clare și materiale solide creează ceasuri elegante, atrăgând pe cei care apreciază simplitatea și funcționalitatea. Este o combinație de tradiție și o abordare modernă a orologeriei. Puteți găsi mai multe despre marca Sternglas pe blogul nostru.