Istoria designului la încheietura mâinii: Sternglas Naos Edition Bauhaus III

Sternglas

Istoria designului la încheietura mâinii: Sternglas Naos Edition Bauhaus III

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

11 martie 2024

Sternglas a lansat patru noi modele de ceasuri Naos Edition Bauhaus III în ediție limitată. Aceasta este o interpretare modernă a ethosului Bauhaus în care marca se învârte de ani de zile. Ceasurile din noua linie sunt caracterizate de o combinație estetică plăcută de culori și forme pure, de utilizarea unor materiale durabile și de un design care demonstrează o măiestrie rafinată. Producătorul urmează invariabil filosofia Bauhaus, oferind un design bun pentru toată lumea.

  • Sternglas a lansat patru modele de ceasuri Naos Edition Bauhaus III, în ediție limitată, care reprezintă o interpretare modernă a ethosului Bauhaus.
  • Modelele oferă o varietate de opțiuni de curele, inclusiv o curea exclusivă cu un design geometric Bauhaus, o brățară metalică elegantă și două curele din piele de capră.
  • Ceasurile vor fi disponibile în curând la Eceasuri.ro.
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Alb, negru și artă Bauhaus - o nouă ofertă din colecția Sternglas Naos

Eleganța simplă a stilului Bauhaus este reprodusă pe un cadran alb, cu mâini negre și indici liniari. O noutate pentru colecția de ceasuri Sternglas Naos este utilizarea stratului luminescent Super-LumiNova pe mâini și pe indicii cu șase puncte, asigurând o lizibilitate optimă chiar și în condiții de iluminare slabă. O fereastră pentru data pentru zilele lunii este plasată la ora 6, care este înconjurată de o lunetă roșie care face aluzie la intrarea în școala Bauhaus, cea mai inovatoare forjă de artă, design și arhitectură din secolul XX. Cadranul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă de safir cu dublu strat antireflex, care asigură o vizibilitate excelentă a cadranului.

Sternglas Naos Edition Bauhaus III brățară

Ceas Sternglas Naos Edition Bauhaus III - care combină tradiția Bauhaus cu tehnologia cuarțului.

Parteadin spate a carcasei cu șurub este decorată cu o gravură care ilustrează o piatră de hotar în istoria designului. Aceasta descrie o imagine exactă a celebrului curriculum Bauhaus. Pe fundul carcasei veți găsi, de asemenea, numărul ediției limitate a ceasurilor Sternglas Naos Edition Bauhaus III, limitată la 1999 bucăți în total. Inima ceasului, între timp, este mișcarea cu cuarț Ronda 714, care asigură o autonomie de până la 60 de luni și o precizie de -10/+20 secunde pe lună. Calibrul 714 are o înălțime de numai 2,5 mm, ceea ce face ca învelișul ceasului să fie subțire și plat.

Sternglas Naos Edition Bauhaus III capac

Sternglas Naos Edition Bauhaus III pe trei curele și brățară

Naos Edition Bauhaus III este disponibil cu patru curele. Se poate alege între noua curea exclusivă Premium Edition cu model geometric Bauhaus pe modelul S01-NAB15-EB09, eleganta brățară metalică SuperSlim care vine pe exemplarul S01-NAB15-ME11 și două curele din piele de capră Capra - gri (S01-NAB15-CA01) și roșie (S01-NAB15-CA02). Datorită sistemului de schimbare rapidă, toate curelele și brățara pot fi înlocuite cu ușurință, fără unelte. Curelele sunt conectate la învelișul din oțel inoxidabil periat cu acoperire PVD negru. Rezistența la apă a ceasului Sternglas este de 5 ATM, ceea ce înseamnă că este rezistent la stropiri majore, cum ar fi spălatul cu mâna sau ploaia.

Sternglas Naos Edition Bauhaus III pe curele din piele de capră
Sternglas Naos Naos Edition Bauhaus III ediție premium curea și brățară


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.