Modelele pentru femei Ice-Watch sunt o alegere excelentă pentru femeile active care aleg mai presus de orice îmbrăcăminte de stradă casual, dar care își păstrează totuși clasa și eleganța. Designul lor unic este rezultatul a numeroase ore petrecute pentru a crea modele diferențiate și pentru o analiză aprofundată a pieței. Rezultatul sunt ceasuri bine cunoscute care au reușit să atragă mii de purtătoare din întreaga lume.

citește pe

Ceasuri Damă Ice-Watch

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Toate ceasurile marca Ice-Watch sunt fabricate folosind plastic. O astfel de soluție nu numai că permite crearea unor forme neobișnuite, dar asigură și confortul în timpul purtării ceasurilor. Ice-Watch oferă diferite tipuri de ceasuri: sportive, elegante și universale.

Ice Watch - stil la modă la un preț accesibil

Ceasurile Ice Watch pentru femei sunt concepute pentru femeile moderne și încrezătoare în sine. Modelele sunt disponibile în diferite dimensiuni și variante de culoare. Un accesoriu grozav care va adăuga farmec stilului de zi cu zi. Ice-Watch este un producător de ceasuri create pentru persoanele care pun accent pe originalitate și îndrăznesc să iasă în evidență. Inițial, ceasurile colorate, cu forme neobișnuite, au fost concepute în primul rând pentru adolescenți, dar în curând s-a dovedit că acestea sunt populare și în rândul altor grupuri țintă, inclusiv al managerilor, artiștilor și reprezentanților industriilor creative.

Cele mai populare serii de ceasuri Ice Watch

În această categorie, vă prezentăm ceasurile de damă Ice-Watch. Acestea sunt modele din mai multe colecții concepute într-o varietate de stiluri. Una dintre propuneri sunt ceasurile pentru femei Ice-Watch Sili Forever. În modelele din această serie a fost posibilă combinarea unui aspect clasic cu un stil sportiv, astfel încât ceasul să poată fi purtat atât în timpul sportului, cât și în fiecare zi. Un caracter dinamic este adăugat ceasului prin indicii mari și o gradație suplimentară în jurul cadranului. Ceasurile Sili Forever sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Materialul din care sunt fabricate nu provoacă alergii, deci este potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă.

O altă sugestie din magazinul nostru online este ceasurile pentru femei Ice-Watch Glam. Datorită designului unic al acestor modele, este imposibil să le confundați cu oricare altul. Elementele cele mai izbitoare sunt curelele colorate din plastic care înconjoară cadranul ceasului. Elementele care conferă ceasurilor un aspect subtil și elegant sunt marginile aurii din jurul cadranului. Toate modelele din această serie sunt echipate cu un afișaj al datei de zi cu zi la ora 3 pe cadran. Plasticul din care sunt fabricate ceasurile nu provoacă sensibilizare sau iritație, ceea ce reprezintă o informație importantă pentru toți cei care suferă de alergii.

Din ce este făcut un ceas de gheață?

Ceasurile Ice Watch sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și nu provoacă alergii. Mecanism cu cuarț, sticlă minerală și rezistență la apă de 100 de metri, astfel încât să puteți înota liber în ele. Majoritatea ceasurilor sunt echipate cu un afișaj al datei care indică ziua curentă a săptămânii. În funcție de model, acestea sunt disponibile cu un cadran deschis sau închis și cu mâini colorate pentru un aspect de vară.

Magazin pentru ceasuri de damă Ice-Watch în Varșovia.

Vizitați magazinul nostru staționar - ceasurile de damă Ice Watch vă așteaptă. Alegeți dintr-o varietate de modele și alegeți unul pentru dumneavoastră! Ice Watch - Varșovia este orașul în care ne veți găsi!