Achiziții corporative B2B Eceasuri

Achiziții corporative de ceasuri - B2B

Invităm companiile care doresc să achiziționeze cantități mai mari de ceasuri (pentru angajați, clienți, aniversări) și să profite de oferta noastră de gravură.

Procesare rapidă, chiar și a comenzilor mari

Ceasurile sunt disponibile fizic în depozitul nostru, astfel încât putem asigura transportul în aceeași zi chiar și pentru o comandă mai mare. Indiferent dacă destinatarul este un client special, un angajat care se retrage sau un întreg departament al companiei care este recompensat pentru performanțe bune - suntem pregătiți să îndeplinim comanda pe loc.

Gravură la mână

Avem o mașină de gravură la fața locului. Acest lucru ne permite să îmbogățim fiecare ceas comandat cu un mesaj special imediat după ce comanda este plasată. Aniversările companiei, premiile angajaților, evidențierea unei cooperări excelente cu un contractor sau despărțirea de un angajat, combinate cu un astfel de cadou personalizat, vor fi păstrate în timp. Un ceas este cel mai bun cadou pentru a păstra în minte astfel de momente simbolice.

Reduceri mari pentru comenzile companiei

Nu ezitați să ne contactați pentru comenzi de cantități mai mari de ceasuri. Vă vom răspunde la toate întrebările și vă vom oferi o ofertă dedicată pentru a răspunde exact cerințelor dumneavoastră.

Contact cu departamentul B2B

E-mail: [email protected]

Telefon: 0 312 294 652

Luați legătura: Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Topul mărcilor noastre de ceasuri pentru B2B

Mărci B2B Eceasuri


Vezi subiecte conexe:

Contact »
Magazinul nostru de papetărie »