Ceasurile Carl von Zeyten reprezintă o tradiție germană cultivată de peste 50 de ani. Calitatea, stilul și designul lor remarcabil cuceresc inimile multor fani ai orologeriei prestigioase și precise. Designul rafinat și bogat ornamentat al acestor ceasuri reflectă perfect caracterul de autor al mărcii.

citește pe

Ceasuri Barbatesti Carl Von Zeyten

(22)

Cele mai populare
 1. -10%
 2. -10%
 3. EDIȚIE LIMITATĂ
  -15%
 4. -10%
  Ceas barbatesc Carl von Zeyten Shcuinsland Automatic Ceas barbatesc Carl von Zeyten Shcuinsland Automatic
  Livrare gratuităîn 3 zile
  2.537,00 Lei 2.283,00 Lei

  Carl von Zeyten Shcuinsland Automatic CVZ0085BKS

  Livrare gratuităîn 3 zile
 5. -10%
 6. -10%
 7. -10%
 8. -10%
 9. -10%
 10. -10%
 11. -10%
 12. -10%
 13. -10%
 14. -10%
 15. -10%
 16. EDIȚIE LIMITATĂ
 17. EDIȚIE LIMITATĂ
Cele mai populare

Ceasurile pentru bărbați Carl von Zeyten sunt concepute pentru domnii care doresc să iasă din stilul clasic al costumului și care au un gust pentru accesorii unice și neobișnuite. Descoperiți acum gama acestei companii germane.

De ce să alegeți ceasurile pentru bărbați Carl von Zeyten și ce le face să iasă în evidență?

Ceasurile pentru bărbați de la marca germană Carl von Zeyten sunt modele de înaltă calitate, testate și testate, care impresionează prin stilul lor unic. Acestea atrag atenția prin aspectul rafinat al cadranelor lor. Decorațiile fanteziste sunt completate de forme scheletate, ferestre deschise în formă de inimă și punți și balanțe ingenios lucrate - în unele modele chiar duble, cum ar fi în colecția Black Forest. Marele lor atu, în afară de aspectul lor neobișnuit, este munca excelentă a mișcărilor mecanice cu înfășurare automată. Majoritatea ceasurilor măsoară timpul cu precizie prin intermediul acestui mecanism, care în majoritatea cazurilor este expus. Cu toate acestea, marca nu se abate de la standardele tradiționale și încearcă să se adapteze la gusturile diferiților clienți. Un exemplu diferit de formele scheletate este modelul Carl von Zeyten Urach, care nu este un schelet, dar atrage atenția prin combinația elegantă a unui cadran argintiu lustruit cu diverse funcții cu o curea confortabilă cusută din piele.

Ceasuri Carl von Zeyten pentru bărbați - colecții

Fiecare purtător de ceas Carl von Zeyten poate alege modelul care i se potrivește dintr-o gamă largă de ceasuri și din câteva colecții reprezentative, cum ar fi: Baden-Baden, Bernau, Murg, Oberkirch sau Pădurea Neagră. Fiecare serie a fost concepută cu atenție la cel mai mic detaliu. Acest lucru este evident în special în designul cadranelor, care amintesc de conceptul de ceas cu schelet. Detaliile rafinate le conferă un stil încântător de coerent. Fiecare colecție prezintă un stil modern și bogat ornamentat care creează o nouă direcție nu numai în modă, ci și în orologerie. Domnii care visează la o întoarcere în trecut ar trebui să opteze pentru modelul de buzunar Schutter. Pe de altă parte, colecțiile Elzach și Waldkirch se adresează bărbaților cărora le place să urmărească mecanismul în întregime.

Carl von Zeyten - un raport calitate-preț bun

Marca Carl von Zeyten și diferitele sale colecții de ceasuri bărbătești, pe lângă designul lor sofisticat și unic, prezintă și un raport între materialele de cea mai bună calitate și un preț accesibil. Această combinație garantează oportunitatea de a beneficia de produse de bună calitate, care sunt create de specialiști calificați.

Magazin cu ceasuri pentru bărbați Carl von Zeyten în Varșovia

Carl von Zeyten este un brand care, în crearea ceasurilor sale, pune accentul pe atenția acordată celor mai mici detalii, făcându-le în același timp să îndeplinească standardele ceasurilor de costum moderne și chiar îndrăznețe, care încalcă normele clasice. Atât în magazinul nostru online, cât și în magazin, veți găsi cu siguranță, un model pe măsură care sfidează noțiunea tradițională de orologerie. Fiecare dintre ceasurile de la Carl von Zeyten este însoțit de o garanție de producător de 2 ani.