Meller este un producător spaniol de accesorii vestimentare care creează, printre altele, ochelari eleganți. Brandul a fost fondat în 2014 în însorita Barcelona și a câștigat rapid popularitate la nivel mondial. În prezent, produsele sale unice pot fi achiziționate în peste 20 de țări.

citește pe

Ochelari Meller

(55)

Cele mai populare
Cele mai populare

La magazinul Clock Shop, vă oferim o selecție largă de ochelari Meller. Acestea sunt disponibile la prețuri accesibile. Bogăția de modele, forme și culori vă garantează că veți alege dintre ele modelul perfect pentru dumneavoastră.

Ochelarii Meller - un accesoriu solar la modă

Ochelarii de soare Meller sunt accesorii care se disting prin designul lor la modă, realizate din materiale de cea mai bună calitate și pe deplin sigure pentru sănătate - acest lucru este evidențiat de certificatul CE obținut de aceștia, care confirmă conformitatea lor cu standardele UE. Ramele lor sunt fabricate din policarbonat antialergenic și oțel, printre alte materiale. Lentilele modelelor sunt îmbogățite cu polarizare și un filtru UV care protejează ochii împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare. De asemenea, acestea sunt acoperite cu un strat special anti-zgârieturi pentru a le proteja împotriva zgârieturilor.

Ochelari Meller, sau stilul de zi cu zi

Pe lângă ochelarii de soare, Meller oferă, de asemenea, piese pentru munca de zi cu zi pe calculator. Ochelarii lor "zero-lumină" sunt dotați, printre altele, cu un filtru de lumină albastră, care blochează lumina albastră emisă de dispozitivele electronice, cum ar fi tabletele, telefoanele și laptopurile. Dacă sunteți în căutarea unei perechi unice de ochelari care să vă ofere un aspect atractiv și să aibă grijă de vederea dumneavoastră - ochelarii Meller vor fi cu siguranță o alegere bună.