Compania italiană Morellato a fost fondată în 1930 și astăzi este unul dintre cei mai vechi producători de curele de ceas, devenind de-a lungul anilor lider mondial în segmentul său. Marca Morellato oferă o gamă foarte largă de curele, menținute în diferite stiluri și culori și realizate din diferite tipuri de materiale.

citește pe

Curele Ceasuri Morellato

(432)

Pagina
Cele mai populare
  1. -10%
  2. -12%
  3. -10%
Pagina
Cele mai populare

Punctul forte al curelelor de ceas Morellato este caracterul italian elegant al produselor și abordarea creativă a designului, care, combinate cu calitatea înaltă a materialelor și cu grija acordată la fabricarea lor, creează un accesoriu unic și inimitabil. Curelele Morellato sunt apreciate de purtătorii din întreaga lume.

Curele de ceas de cea mai bună calitate

Pentru curelele Morellato, se folosește piele de cea mai bună calitate, provenită din creșterea controlată, și se folosesc numai coloranți naturali. Combinația dintre tehnicile tradiționale de cusut manual și noile tehnologii permite menținerea stilului și calității italiene unice, utilizând în același timp cât mai bine materialele și tehnicile disponibile.

Curelele de ceas Morellato cusute manual sunt extrem de durabile și rezistente la abraziune, în timp ce cele realizate la mașină prezintă un model izbitor - perfect vizibil în cazul cusăturilor contrastante, adică fir alb - curea neagră.

Tipuri de curele pentru ceasurile Morellato

Magazinul de ceasuri oferă o gamă largă de curele pentru ceasurile Morellato, de la modelele clasice din piele, în culorile negru, maro, bej și gri, până la cele din plastic - dedicate ceasurilor de buget, în culori mai îndrăznețe (de exemplu, roșu sau albastru). De asemenea, merită să menționăm modelele de curele de carbon extrem de durabile, care folosesc un material special pentru a prelungi semnificativ durata de viață a întregii curele.

Putem găsi modele dedicate atât plicurilor mai mici - începând de la 18 mm - cât și pieselor ceva mai mari - având o lățime a curelei la plic de până la 24 mm. Acest lucru vă permite să alegeți liber dintre numeroasele modele oferite în magazinul nostru.

Curele de ceas Morellato - Magazin Varșovia

Dacă aveți nevoie de o curea pentru ceasul dumneavoastră Morellato, veniți la magazinul nostru de papetărie din Varșovia, la Witosa 31, în Galeria Panorama. Experții noștri vor măsura lățimea curelei și vor alege modelul perfect din sutele de curele Morellato disponibile pe stoc.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }