Una dintre cele mai interesante propuneri pentru persoanele care doresc să fie mereu și pretutindeni la timp este un ceas radiocomandat. Datorită soluțiilor tehnologice moderne, ceasurile echipate cu această funcție oferă actualizări continue ale orei - pe lângă cea mai precisă.

citește pe

Ceasuri Radio Controlled

(13)

Cele mai populare
 1. Bestseller
 2. Șapcă de baseball gratuită
 3. -15%
  Ceas Barbatesc Junghans Force Mega Solar Radio-Controlled Ceas Barbatesc Junghans Force Mega Solar Radio-Controlled
  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
  5.259,00 RON 4.470,00 RON Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 4.470,00 RON

  Junghans Force Mega Solar Radio-Controlled 018/1000.00

  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
Cele mai populare

Cum funcționează ceasurile radiocomandate?

Cea mai importantă funcție a acestor ceasuri este, bineînțeles, de a obține informații despre ora curentă din semnalele radio - prin citirea informațiilor, ceasul este comutat la ora corectă. Cu toate acestea, sursa unui astfel de semnal este interesantă - este un ceas atomic. Funcționează prin măsurarea perioadei de înjumătățire a unui element radioactiv, astfel încât, datorită proceselor naturale, este posibilă măsurarea extrem de precisă a timpului care trece - eroarea de măsurare poate fi de doar o secundă în zeci de milioane de ani, ceea ce reprezintă un rezultat extraordinar și unic.

Ce ceasuri radiocomandate să alegeți?

Una dintre cele mai populare și mai căutate linii de ceasuri radiocomandate este, fără îndoială, Citizen Radio Controlled. Aceste ceasuri japoneze au reușit să obțină recenzii bune, iar marca Citizen însăși și-a câștigat statutul de lider în această categorie prin combinarea a numeroase modele tehnologice. Comandați acum ceasuri radiocomandate și fiți la timp oricând, oriunde!