Fossil Smartwatches este o linie de ceasuri inteligente care combină un design modern, caracteristici practice și o construcție robustă. Marca americană lucrează în fiecare zi pentru a-și îmbunătăți dispozitivele, iar rezultatul este că cea de-a cincea generație de Fossil Smartwatches se află acum pe piață. Utilizarea tehnologiei inovatoare atrage în fiecare zi noi clienți, al căror stil de viață rapid este facilitat de ceasul inteligent multifuncțional. Funcționalitatea acestor dispozitive funcționează indiferent dacă vă aflați la serviciu, la sala de sport sau dacă faceți activități zilnice. Află cu ce altceva te va mai surprinde cel mai nou smartwatch.

citește pe

Fossil Smartwatches

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

A sosit o nouă generație de ceasuri inteligente! Ceasurile inteligente Fossil au ajuns la cea de-a patra generație! Iar aceasta include o serie de caracteristici noi, inclusiv posibilitatea de a plăti cu ceasul, un nou modul bluetooth cu consum redus de energie și un microfon care permite comenzi vocale. Ce mai au aceste ceasuri?

Fossil Smartwatch-uri - ce le diferențiază?

Fossil Smartwatches este o linie de ceasuri inteligente moderne care combină designul original cu cele mai noi tehnologii. Stilul modelelor din gama Smartwatches amintește de ceasurile clasice care sunt produse de ani de zile de acest producător, renumit pentru calitatea înaltă a produselor sale. Fossil este o marcă americană, înființată în urmă cu 30 de ani, care a crescut constant în popularitate de la sosirea sa pe piață, câștigând inimile iubitorilor de ceasuri din întreaga lume cu soluțiile sale unice în materie de tehnologie orologieră. Încă de la prima vedere, putem observa că inspirația mărcii pentru designul ceasurilor sale datează din anii 1950. Soluțiile de design elegant și clasic, combinate cu mecanismele moderne de funcționare a ceasurilor, cuceresc inimile purtătorilor.

Ceasuri inteligente Fossil - alegeți tehnologia care vă convine

Colecția Fossil Smartwatches este răspunsul mărcii la așteptările tot mai mari ale pieței în domeniul ceasurilor inteligente. Modelele din această linie pot fi împărțite în două tipuri: hibrid și cu ecran tactil. Primele combină aspectul unui ceas analogic cu arătător clasic cu funcționalitatea unui smartwatch: au conectivitate Bluetooth, posibilitatea de a seta notificări (din social media, sms, e-mail) pe cadran, instrumente concepute pentru a măsura activitatea și o serie de funcții suplimentare oferite de sistemul de operare Wear OS încorporat, compatibil cu smartphone-urile Android și iOS. Pe de altă parte, Fossil Smartwatch-urile Gen 6 dispun de un ecran tactil, care permite utilizatorilor să modifice aspectul cadranului, să controleze smartphone-ul sau să personalizeze funcționalitatea ceasului. În plus, dispozitivul dispune de trei butoane. Cel de sus este responsabil pentru declanșarea instantaneului de sănătate, în timp ce cel de jos permite manipularea rapidă a plăților fără contact NFC. Butonul rotativ din mijloc este responsabil pentru lansarea aplicațiilor, precum și pentru revenirea la ecranul principal.

Ceasurile inteligente Fossil - design frumos și tehnologie modernă

Marca Fossil continuă să își dezvolte liniile de ceasuri inteligente, ajungând la cele mai recente evoluții. Mult așteptata generație 6 nu dezamăgește. Producătorul s-a asigurat că există componente fiabile în interiorul smartwatch-urilor. De aceea, a plasat în interiorul dispozitivului un procesor Qualcomm® Snapdragon Wear 4100+. Conform promisiunilor mărcii Fossil, acesta ar trebui să crească performanța cu până la 30%, precum și să asigure date actualizate. În plus, se așteaptă ca durata medie de funcționare să atingă un plafon de 24 de ore, iar 80% din bateria încărcată va fi atinsă după o încărcare de doar 30 de minute. O îmbunătățire semnificativă, dar și o inovație, este modul de încărcare a dispozitivului.ci oxigen din sânge. Modulul GPS încorporat este, de asemenea, un mare avantaj. O comoditate considerabilă, precum și o inovație, este modul în care se încarcă dispozitivul, mai exact conectarea cablului la stația de andocare prin intermediul unor inele despărțitoare care se rotesc la 360 de grade. Acest lucru face mult mai ușoară utilizarea echipamentului în timp ce îl încărcați. În plus, plicurile ceasurilor inteligente sunt disponibile în două variante, prima cu un diametru de 42 de milimetri, iar cea de-a doua cu un diametru ceva mai mare, de 44 de milimetri.

Ceasuri inteligente Fossil echipate cu Wear OS

Dispozitivele sunt echipate cu Wear OS și componente Intel, permițând o utilizare versatilă a ceasului și oferind o serie de funcții utile în viața de zi cu zi, care variază de la un model la altul în funcție de cerințele utilizatorului. Funcționalitățile menționate mai sus reprezintă doar o parte din ceea ce oferă modelele din gama Smartwatches. Datorită difuzorului și microfonului încorporate pe modelele Fossil Smartwatches Gen 6, este posibil să controlați alte dispozitive prin comenzi vocale, inclusiv să răspundeți la e-mailuri și mesaje text. De asemenea, smartwatch-ul ne va informa cu privire la prognoza meteo sau la trafic în timpul condusului. În plus, dispozitivul vă permite să controlați muzica, precum și alte aplicații Google de la încheietura mâinii.

Smartwatch-urile Fossil - soluții confortabile și moderne

Pe lângă avantajele tehnologice de necontestat, compania a avut grijă de varietatea de materiale folosite pentru a construi ceasurile. În funcție de preferințele tale, poți alege modele din oțel inoxidabil, silicon sau piele. Utilizarea materiilor prime de înaltă calitate garantează protecția împotriva deteriorării sau a reacțiilor alergice pe o perioadă lungă de utilizare. Datorită designului clasic și culorilor discrete, acestea se vor potrivi tuturor gusturilor. Datorită designului lor versatil, ceasurile Fossil Q Watches vor fi accesoriul perfect pentru multe look-uri, iar funcționalitatea lor va simplifica rutina zilnică. Aceste modele dispun de un sistem inovator care vă permite să montați singur o curea nouă, fără a fi nevoie să vizitați un ceasornicar.

Alege Fossil Smartwatches Gen 6 dacă ești în căutarea unor modele de ceasuri performante, care te vor susține mereu, indiferent de ceea ce faci. Află cu ce te vor surprinde acum aceste smartwatch-uri remarcabile!

Ceasuri inteligente Fossil în Varșovia

Vedeți ce mai are de oferit marca americană Fossil Smartwatches. Magazinul din Varșovia oferă o gamă largă și o multitudine de modele, astfel încât să găsești ceasul pe care ți-l dorești la cele mai mici prețuri de pe piață. Magazinul nostru Fossil Smartwatches din Varșovia este cea mai bună alegere - nu așteptați să ne vizitați la Aleja Wincentego Witosa 31.

Magazin oficial Fossil Smartwatches - Magazin autorizat - Distribuitor

Toate ceasurile Fossil Smartwatches pe care le oferim au fost obținute de la un distribuitor autorizat, ceea ce reprezintă o garanție a originalității și calității lor înalte. Vă invităm să le achiziționați, atât în magazinul nostru staționar, cât și online.