MeisterSinger este un brand care s-a născut din nostalgia pentru orologeria tradițională din lumea veche. Compania este cunoscută pentru modelele sale cu un caracter elegant și casual, care vor funcționa bine ca o completare atât la ținutele de zi cu zi, cât și la cele de seară. Aceste ceasuri vă permit să simțiți un aer de lux.

citește pe

Ceasuri Meistersinger

(62)

Cele mai populare
 1. EDIȚIE LIMITATĂ
 2. EDIȚIE LIMITATĂ
 3. Ceas Barbatesc Meistersinger N°01 Ceas Barbatesc Meistersinger N°01
  Livrare gratuităpe comandă
  6.318,00 RON

  Meistersinger N°01 DM317_SV03

  Livrare gratuităpe comandă
 4. Ceas Barbatesc Meistersinger N°01 Ceas Barbatesc Meistersinger N°01
  Livrare gratuităpe comandă
  7.808,00 RON

  Meistersinger N°01 AM3303_SV03

  Livrare gratuităpe comandă
 5. Ceas Barbatesc Meistersinger N°01 Ceas Barbatesc Meistersinger N°01
  Livrare gratuităpe comandă
  7.808,00 RON

  Meistersinger N°01 AM3308_SV06

  Livrare gratuităpe comandă
 6. Ceas Barbatesc Meistersinger N°01 Ceas Barbatesc Meistersinger N°01
  Livrare gratuităpe comandă
  6.318,00 RON

  Meistersinger N°01 DM303_MLN20

  Livrare gratuităpe comandă
 7. Ceas Barbatesc Meistersinger N°01 Ceas Barbatesc Meistersinger N°01
  Livrare gratuităpe comandă
  6.318,00 RON

  Meistersinger N°01 DM303_SG02

  Livrare gratuităpe comandă
 8. Ceas Barbatesc Meistersinger N°01 Ceas Barbatesc Meistersinger N°01
  Livrare gratuităpe comandă
  6.318,00 RON

  Meistersinger N°01 DM317_MLN20

  Livrare gratuităpe comandă
 9. Ceas Barbatesc Meistersinger N°01 Ceas Barbatesc Meistersinger N°01
  Livrare gratuităpe comandă
  6.318,00 RON

  Meistersinger N°01 DM317_SG02

  Livrare gratuităpe comandă
Cele mai populare

MeisterSinger își datorează popularitatea unei filosofii care se referă la ideea de a fi aici și acum. Acest lucru se manifestă prin faptul că ceasurile au doar o singură mână. Modelele sunt consistente, în culori discrete, suspendate pe curele din piele naturală sau pe brățări din plasă. Cadranele minimaliste se disting prin indici arabici cu două cifre. Paleta de culori a producătorului include în principal nuanțe de albastru, bej și maro. Oferta brandului este o încurajare către o abordare fără stres a conceptului de timp și un tribut adus primelor ceasuri în general.

MeisterSinger - filozofia mărcii

În 2001, în Münster, Westfalia, Manfred Brassler a decis să își înființeze propria marcă de ceasuri. Avea deja experiență în acest domeniu și o idee de afaceri. Prin modelele sale, a dorit să facă trimitere la primele ceasuri, care se distingeau printr-o singură mână. El a dorit să depășească modelul obișnuit de producție în conformitate cu modelele cantitative din industria orologieră și s-a concentrat pe calitatea și simplitatea ceasurilor sale.

Această simplitate provine, printre altele, din dorința de a ne destrăma relația cu conceptul de timp. Creatorii MeisterSinger doresc să ne concentrăm pe trăirea momentului prezent - singurul moment pe care îl putem trăi cu adevărat. Numele mărcii face referire la breasla medievală a poeților și cântăreților care au preferat un astfel de stil de viață. Lipsa de exagerare în designul ceasurilor a permis producătorilor să aibă grijă de calitatea acestora. Modelele sunt realizate din cele mai bune materiale - piele naturală, sticlă de safir sau oțel inoxidabil. Acest lucru asigură durabilitatea lor timp de mulți ani, ceea ce se potrivește cu caracterul atemporal al modelelor.

Colecțiile de ceasuri MeisterSinger - pe care să o alegeți?

Fiecare colecție MeisterSinger este caracterizată de o atmosferă și un stil unic. Pentru iubitorii de stil retro și de ceasuri de acum câteva decenii, va funcționa colecția New Vintage, ale cărei modele combină designul vechi cu noile evoluții tehnice. Cei care caută un accesoriu universal vor găsi ceva pentru ei înșiși în linia Classic. Seria Classic Plus are cadrane cu inele de dată originale în centrul cadranului. Ceasurile Meisterstücke includ modele cu un indicator al rezervei de energie. De asemenea, mai multe modele au fost îmbunătățite cu un indicator al fazei lunii.

Ceasurile MeisterSinger premiate cu numeroase premii

Cu o credință neclintită în puterea simplității, MeisterSinger a încântat atât entuziaștii funcționalității, cât și iubitorii de design atemporal încă de la începuturile sale. Nu este de mirare că MeisterSinger primește în mod regulat premii importante pentru designul său de înaltă calitate creativă. Fiecare serie este o întreagă listă de premii și distincții. Cel mai cunoscut premiu este Red Dot Design Award, care a onorat seriile Astroscope, Lunascope, Salthora Meta X, Adhaesio, Pangaea Day Date, Singulator, Perigraph și N° 01 / 1Z. Premiul german iF Design Award este o altă distincție cu care a fost onorată munca designerilor MeisterSinger. Acesta este cazul ceasurilor Vintago, Lunascope, Adhaesio, Circularis și N° 01 / 1Z. Premiul pentru design al Republicii Federale Germania, German Design Award, este un premiu foarte important în lumea constructorilor de ceasuri. Și în acest caz, ceasurile MeisterSinger au un mare succes în fiecare an. Seria Astroscope, Lunascope, Circularis Power Reserve, Circularis, Pangaea Day Date și chiar și mișcarea automată MSH01 au fost premiate. Premiul GOOD Design Award este unul dintre cele mai prestigioase programe de premiere derulate de Institutul Japonez de Promovare a Designului. În cadrul acestui concurs, juriul a premiat modelele MeisterSinger Metris Bronze Line, Circularis Power Reserve Black Line, Pangaea Day Date, Singulator, Perigraph și seria N° 03. După cum puteți vedea, brandul MeisterSinger ține la calitatea produselor sale, motiv pentru care primește în fiecare an numeroase premii respectate și foarte importante legate de design.

Magazinul de ceasuri MeisterSinger din Varșovia

Atenția acordată fiecărui detaliu, abordarea unică a fabricării ceasurilor, confortul de utilizare și utilizarea celor mai bune materiale de calitate la ceasurile MeisterSinger garantează durabilitatea acestora timp de mulți ani. Vizitați magazinul nostru online sau staționar cu ceasuri MeisterSinger din Varșovia și cumpărați modelul de vis.

Revânzător oficial MeisterSinger - Magazin autorizat - Distribuitor.

Toate ceasurile din gama noastră provin de la distribuitori licențiați. Zegarownia vă oferă o selecție largă de ceasuri MeisterSinger, care sunt disponibile atât în magazinul nostru staționar, cât și în cel online. Garantăm un transport maritim eficient!