Ceasurile de lux din magazinul nostru nu provin de la o singură marcă, ci de la mai multe - majoritatea producătorilor elvețieni au colecții de ceasuri emblematice a căror înaltă calitate le întrece pe toate celelalte. Să te decizi pentru un astfel de model este o mare oportunitate de a deveni proprietarul unui model cu un design perfect, care va fi, de asemenea, accesoriul perfect mai ales pentru un stil formal.

citește pe

Ceasuri - Mărci Premium

(1540)

Cele mai populare
 1. EDIȚIE LIMITATĂ
 2. EDIȚIE LIMITATĂ
 3. EDIȚIE LIMITATĂ
 4. EDIȚIE LIMITATĂ
 5. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 6. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 7. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 8. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 9. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 10. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 11. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 12. Smartwatch Unisex Huawei GT 3 Active Smartwatch Unisex Huawei GT 3 Active
  Livrare gratuităîn termen de 5 zile
  1.152,00 RON

  Huawei GT 3 Active 55028445

  Livrare gratuităîn termen de 5 zile
 13. EDIȚIE LIMITATĂ
  Bestseller-10%
 14. Bestseller
 15. Bestseller
 16. Bestseller
 17. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 18. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 19. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 20. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 21. EDIȚIE LIMITATĂ
  -10%
 22. EDIȚIE LIMITATĂ
  Bestseller
 23. -46%
  Ceas Barbatesc Versace V-Race Ceas Barbatesc Versace V-Race
  Livrare gratuită 24H
  6.149,00 RON 3.340,00 RON

  Versace V-Race 29G98D535S009

  Livrare gratuită 24H
 24. ETA VALJOUX strojček
 25. EDIȚIE LIMITATĂ
  Bestseller
 26. EDIȚIE LIMITATĂ
  Bestseller
 27. EDIȚIE LIMITATĂ
 28. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
 29. -23%
Cele mai populare

Ceasurile de lux premium Superb sunt o alegere excelentă pentru oricine caută un model neconvențional și care dorește să se mândrească cu un ceas unic. Alegeți acum unul dintre aceste ceasuri de lux și experimentați calitatea lor înaltă.

Ceasuri elvețiene de lux

În categoria ceasurilor de lux, este greu să nu includem mărcile care provin din Elveția. Ceasurile elvețiene sunt adesea considerate cele mai bune de pe piață, cele mai sofisticate și demne de recunoaștere ca fiind ceasuri premium. Acest lucru este valabil în foarte multe cazuri - marca Glycine, un producător de ceasuri high-end cu caracter militar, merită, fără îndoială, o atenție specială în această privință. În funcție de colecție, purtătorul are posibilitatea de a alege modele pentru scafandri (în special din seria Combat Sub 42), care, datorită nivelului ridicat de rezistență la apă, permit imersiunea chiar și la adâncimi mari, în timp ce o lunetă special concepută cu un perete mai gros protejează împotriva efectelor negative ale presiunii. Pentru pasionații de aviație, marca a pregătit seria Glycine Airman, care se distinge, pe lângă mecanismul său extrem de precis, printr-un excepțional cristal de safir cu triplu anti-reflexie! Acesta este conceput pentru a proteja împotriva strălucirii soarelui în timpul pilotării unui avion, ceea ce face ca un ceas cu această soluție să fie ideal pentru orice pilot, dar și pentru pasionații de aviație și aeronautică.

Ceasuri de aviație Aviator - un exemplu perfect de ceas de lux

Dintre mărcile elvețiene, nu puteau lipsi ceasurile Aviator, care sunt aproape în întregime orientate spre referințe aeronautice. Un astfel de ceas este modelul Aviator Airacobra P42, care, pe lângă cristalul său de safir cu sticlă dublă antireflex, arată aproape ca un ceas din cabina de pilotaj a unui avion - ceea ce îl face și mai potrivit ca accesoriu pentru orice iubitor de avioane. Gama Aviator include, de asemenea, modele care sunt mai casual, dar care au totuși flerul distinctiv al ceasurilor de aviație - vorbim, desigur, de seria exclusivistă și extrem de frumoasă Aviator Douglas.

Excelența ceasurilor japoneze premium

Cei interesați de ceasuri de lux de o categorie diferită ar trebui să ia în considerare alegerea unuia dintre ceasurile japoneze, cum ar fi Seiko Prospex - ceasuri multifuncționale care vor funcționa atât ca echipament sportiv, cât și ca ornament. Modelul Seiko Prospex Turtle Diver de la Seiko este un prim exemplu în acest sens - aspectul său deosebit este combinat cu funcționalitatea extraordinară a unui ceas de scafandru profesionist, deoarece rezistența la apă este de până la 200 de metri.