Philipp Plein este cu siguranță o figură originală și neconvențională. Designerul de origine germană pune în lucrările sale un design îndrăzneț, ca să nu spunem îndrăzneț și bravuros. Și cum arată ceasurile concepute de acest designer?

citește pe

Ceasuri Plein Sport

(44)

Cele mai populare
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Ceas Barbatesc Plein Sport Wildcat Ceas Barbatesc Plein Sport Wildcat
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.232,00 Lei

  Plein Sport Wildcat PSGBA1123

  Livrare gratuităîn 3 zile
Cele mai populare

Poate fi o surpriză să afli că Plein și-a început cariera prin a proiecta... mobilier. În prezent, el este renumit pentru spectacolele sale extraordinare, de format mare, prezentate în timpul Săptămânilor Modei. Totul indică faptul că, pe lângă industria textilă, designerul își va face un nume și în lumea orologeriei. Au fost lansate pe piață ceasuri ale mărcii Plein Sport.

Designul luxos al ceasurilor Plein Sport

Dacă hainele de firmă ale lui Plein impresionează prin strălucirea și flerul lor, cum impresionează ceasurile brandului? Destul de asemănătoare ca stil - sunt ceasuri cu un design de lux care vă va ajuta cu siguranță să vă evidențiați din mulțime. Pasionații de accesorii puternice și distincte vor găsi cu siguranță multe modele uimitoare printre ceasurile Plein Sports.

Ceasuri pentru iubitorii de design activ și avangardist

Modelele Plein Sports, așa cum se autointitulează brandul, au cucerit segmentul modei active. Dintre ceasurile brandului, jumătate din modele sunt concepute pentru bărbați, ⅓ pentru femei, iar restul sunt modele unisex. În cea mai mare parte, ceasurile prezintă un design futurist combinat cu luxul, deși, pe lângă modelele avangardiste, sunt disponibile și modele ceva mai clasice. Marca utilizează soluții tehnologice avansate, combinându-le cu fiorul performanțelor sportive de top reflectat în designul ceasurilor.

Bogăția de culori și flerul sportiv al ceasurilor Plein Sport

La fabricarea ceasurilor Plein Sport sunt folosite materiale tehnice și sportive. Veți căuta în zadar curele din piele sau pietre care decorează cadranul. Motivele caracteristice care apar pe ceasurile mărcii sunt capul de tigru și zgârietura, care amintește de ghearele unui tigru. Aceste motive apar în mod regulat pe cadrane și curele. Varietatea culorilor și a materialelor folosite pentru carcasele și curelele ceasurilor face ca printre colecții să fie ușor de găsit un model care să se potrivească gusturilor noastre.