Bijuteriile pentru femei Guess sunt într-o clasă aparte. Combinațiile perfecte de convenții, motive și stiluri diferite reprezintă cea mai bună soluție pentru fiecare femeie care caută ceva mai mult decât simple podoabe de zi cu zi. Datorită acestor combinații, bijuteriile Guess devin un sinonim atemporal pentru farmec, stil și o notă de extravaganță pentru orice ocazie.

citește pe

Bijuterii Guess

(131)

Pagina
Cele mai populare
 1. Cercei Guess Round Harmony Cercei Guess Round Harmony
  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
  preț în curând

  Guess Round Harmony JUBE01161JWYGT-U

  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
 2. Brățară Guess 4G Loop Brățară Guess 4G Loop
  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
  179,00 RON

  Guess 4G Loop JUBB02289JWYGBKS

  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
 3. Cercei Guess Dream & Love 					Cercei Guess Dream & Love
  Livrare gratuită
  preț în curând

  Guess Dream & Love UBE70129

  Livrare gratuită
 4. Cercei Guess Wanderlust Cercei Guess Wanderlust
  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
  122,00 RON

  Guess Wanderlust UBE20017

  Livrare Gratuită la Comanda Dvs.
Pagina
Cele mai populare

Ghiciți bijuterii pentru ea

La Clock Shop știm foarte bine cât de important este să fii neconvențional, unic și să ieși din mulțime. Cu bijuteriile Guess, acest lucru este posibil - prin utilizarea atât a oțelului inoxidabil în diferite forme, cât și a cristalelor și a materialelor, se poate obține un aspect unic, unic, care se referă direct la natura unică și neobișnuită a fiecărei femei. Numeroasele variante și modele asigură combinații individuale pentru fiecare femeie, astfel încât aceasta să își poată contura și etala farmecul și feminitatea.

Cercei Guess

Gama de bijuterii Guess include cercei uimitori, atât cu stâlp, cât și cu închizător suspendat. Varietatea de modele vă permite să vă compuneți propriul set în combinație cu inele sau coliere frumoase. Aceștia, la rândul lor, sunt confecționați din oțel inoxidabil argintiu sau auriu și, de asemenea, în cazul anumitor modele, formează un tot unitar cu cerceii. Alegând un astfel de set, puteți fi siguri că veți avea un aspect uimitor și unic. Ornamentele suplimentare sub formă de cristale nu fac decât să intensifice efectul și să dea o strălucire subtilă și interesantă.