Gemini brățări din piatră naturală - istoria mărcii: Înființată în 2013 de frați gemeni, Gemini este acum cel mai mare producător de brățări din piatră naturală din Europa. Brățările sunt realizate manual în Belgia și folosesc pietre din întreaga lume - Mexic, Europa de Est și Asia. Fiecare dintre pietrele folosite are o putere și un scop diferit. De exemplu, Sodalitul protejează împotriva energiei negative, Howlita calmează nervii și stresul, iar Ochiul de Tigru vă ajută să vă atingeți obiectivele.

citește pe

Brățări Gemini

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Filosofia companiei Gemini

Filozofia companiei se bazează pe trei piloni: să fie naturală - la fel ca pietrele folosite de producători; să fie socială - brandul susține piața locală a muncii; și să fie diferită - compania evită munca de birou lucrând în toată Europa și nu folosește Photoshop pentru a edita fotografiile - astfel încât ceea ce vedem în fotografii reflectă pe deplin aspectul și senzația bijuteriilor Gemini.

Colecțiile de bijuterii Gemini

Brandul Gemini oferă numeroase colecții de brățări care vor fi o completare excelentă atât pentru ținutele bărbătești, cât și pentru cele feminine. Printre acestea se numără seria Classic, care prezintă pietre colorate, seria Basic, cu o expresie ușor monocromă, seria Special, cu brățări pe curele de piele, și seria Must Have, cu o strălucire ușor metalică și seria Bestsellers, care este o colecție a celor mai populare motive. Deoarece mărgelele sunt realizate manual din pietre naturale, fiecare are un aspect și o expresie unică. Completate cu pandantive sub formă de cruci, cranii, Buddha și logo-ul companiei, acestea formează un ansamblu unic care nu numai că va fi atemporal, dar va atrage și multe priviri.