Curelele de ceas Timex sunt una dintre propunerile pentru cei care aleg soluții non-standard și preferă să personalizeze totul după bunul plac. Posibilitatea de a schimba cureaua ceasurilor Timex este, în același timp, o șansă de a adapta ceasul la orice ocazie și prilej. Datorită curelelor de ceas Timex, vă puteți transforma modelul, făcându-l să arate și mai bine.

citește pe

Curele Ceasuri Timex

(14)

Cele mai populare
 1. -15%
 2. Brățară Ceas Timex Timex Rosegold 18 mm Brățară Ceas Timex Timex Rosegold 18 mm
  Livrare 24H
  116,00 Lei

  Timex Timex Rosegold 18 mm PW2R26400

  Evaluare:
  100%
  Livrare 24H
 3. -15%
 4. -15%
 5. -15%
 6. -15%
Cele mai populare

Curele elegante pentru ceasuri Timex

Alegând curelele Timex nu veți obține doar componente de ceas perfect realizate, ci și certitudinea siguranței în utilizare - curelele din piele Timex garantează că nu există nicio posibilitate de desfacere accidentală a ceasului sau de deteriorare. Durabilitatea acestor produse se bazează pe materiale perfect selecționate și pe numeroase teste care îi ajută pe producătorii de ceasuri Timex să determine pentru ce să își pregătească produsele. Datorită acestui fapt, curelele de ceas Timex devin o protecție excelentă pentru ceas și, în același timp, extrem de confortabile - perfecțiunea prelucrării asigură un confort extraordinar de utilizare, care se manifestă, printre altele, prin găurile inteligent reglate pentru a controla lățimea curelei sau prin fixarea confortabilă.

Curele Timex - ceva pentru toată lumea

De asemenea, curelele de ceas Timex au un stil care se potrivește tuturor, indiferent de gusturile individuale - diferitele variante și culori ale modelelor individuale oferă o varietate de opțiuni, în conformitate cu ideea de adaptare la cerințele fiecărui purtător. Culorile intense și cusăturile în mare parte contrastante oferă un aspect atractiv și o combinație elegantă cu un ceas Timex.

Brățară de ceas Timex - transformă-ți ceasul

Cum îți transformi ceasul într-un accesoriu ceva mai elegant? Pur și simplu înlocuiți cureaua cu o brățară de ceas Timex. Oferim multe brățări în diferite lățimi, astfel încât alegerea unui accesoriu pentru ceasul dumneavoastră este ușoară. Timex este o marcă respectată în întreaga lume, astfel că o brățară de ceas Timex este o alternativă excelentă pentru orice fan al ceasurilor.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }