Sunteți un fanatic al supraviețuirii sau pur și simplu vă place să traversați păduri virgine? V-am găsit un gadget care vă poate salva viața în condiții dificile. O busolă este una dintre cele mai importante piese de echipament pentru orice pasionat de drumeții, așa că alege astăzi modelul care îți va fi cel mai util!

citește pe

Busole

(3)

Cele mai populare
Cele mai populare

Colecționezi piese de echipament pentru aventurile tale în aer liber? Suntem aici pentru a vă ajuta! Noutatea noastră sunt busolele, pe care le puteți achiziționa deja în magazinul nostru. Vă întrebați care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Vă sugerăm care sunt cele mai bune.

De ce ai nevoie de o busolă?

O busolă este o piesă de echipament esențială pentru un drumeț, un turist sau un schior, printre altele. Acest dispozitiv vă va indica direcția corectă atunci când alte metode de a vă găsi drumul au eșuat. De ce este atât de importantă busola? Acest mic dispozitiv vă permite să vă determinați poziția în raport cu cele patru laturi ale lumii. Atunci când este combinat cu o hartă, este foarte util pentru a vă găsi drumul și a naviga către o anumită destinație.

Tipuri de busole

Acum că știm de ce o busolă este atât de importantă, este important să alegeți modelul care va funcționa cel mai bine pentru drumețiile dumneavoastră. Există două tipuri de busolă. Cel mai comun tip este busola magnetică, care este alcătuită dintr-un indicator magnetic plasat pe o scală unghiulară, care este de obicei închisă într-un recipient umplut cu alcool. Acest lucru împiedică vibrațiile acului, ceea ce face ca citirea să fie precisă. Cu toate acestea, nu este singurul tip pe care îl putem întâlni. A doua variantă, de asemenea destul de populară, este busola electronică, care este construită într-un mod mai complicat. De asemenea, funcționează diferit - busolele digitale utilizează un semnal trimis de sateliți, iar unele sunt integrate în sistemul de navigație GPS.

Magazin Compass în Varșovia

Materialele de cea mai bună calitate, confortul de utilizare și durabilitatea busolelor garantează mulți ani de utilizare a acestor produse. Vizitați magazinul nostru online sau magazinul nostru de papetărie din Varșovia și cumpărați-vă busola de vis.

Distribuitor oficial Compass - Magazin autorizat - Distribuitor

Toate accesoriile din gama noastră provin de la distribuitori licențiați. La Zegarownia veți găsi o gamă largă de busole, disponibile atât în magazinul nostru de papetărie, cât și online. Livrare rapidă garantată!