Brandul Casio a devenit celebru pentru construirea incredibil de popularelor ceasuri Casio G-Shock, care au câștigat inimile a sute de mii de utilizatori din întreaga lume. Cu toate acestea, producătorii nu au uitat de femei și au creat omologii feminini ai acestor ceasuri, Casio Baby-G, cu aceleași funcții variate, dar care se disting printr-un design mai discret și culori perfect adaptate stilului feminin.

citește pe

Ceasuri Casio Baby-G

(3)

Cele mai populare
Cele mai populare

Seria Casio Baby-G este o variantă a popularei colecții G-Shock, concepută pentru femeile active. Modelele multicolore și o gamă largă de variante dotate cu o serie de funcții utile pentru sport fac din această serie o alegere excelentă atunci când căutăm un ceas care să ne însoțească în activitatea fizică, dar și în viața de zi cu zi. Casio Baby-G a fost înființată în 1995 ca răspuns la interesul tot mai mare pentru seria G-Shock ultrarezistentă entry-level, destinată în primul rând domnilor cu un stil de viață activ. Inițial o colecție avangardistă, concepută pentru a rezista chiar și în cele mai dure condiții, G-Shock a devenit de-a lungul anilor o serie cult, care nu mai este folosită doar ca un gadget indispensabil pentru sport sau provocări extreme, ci și ca un accesoriu original pentru ținuta de zi cu zi. Și tocmai atunci, odată cu apariția versiunilor succesive de culori și tăieturi, atât de apreciate mai ales de femei, a fost lansată producția unei serii de ceasuri G-Shock pentru femei mai mici și mai variate din punct de vedere al designului, Casio Baby-G.

Rezistența remarcabilă a ceasurilor Casio Baby-G

Fiecare model din această serie are un design foarte rezistent la șocuri și la apă, excelent pentru alergare, înot, exerciții fizice sau dans. Învelișurile și curelele celor mai multe modele sunt realizate din plastic de înaltă calitate, excelente pentru condiții dure datorită durabilității și rezistenței lor. Curelele colorate din silicon, prezente într-o mare parte a produselor din această colecție, aderă perfect la încheietura femeii și nu provoacă iritații. Fermoarele convenabile sunt, de asemenea, importante, împiedicând desfacerea accidentală a curelei.

Ceasul Baby-G - numeroase posibilități pentru femeile active

Casio Baby-G se bazează pe funcționalitate. Majoritatea produselor din această linie au un cronometru încorporat care măsoară timpul cu o precizie de 1/100 de secundă, ceea ce face mult mai ușoară măsurarea timpului în timpul activității fizice zilnice. Ceasurile sunt, de asemenea, adesea echipate cu o alarmă cu funcție de repetare, un cronometru, un ștampilator de dată, o oră de 24 de ore și ora universală - un instrument util atunci când călătoriți între fusurile orare. Datorită utilizării retroiluminării cu LED-uri în aproape toate modelele, citirea orei este posibilă în orice condiții. Datorită soluțiilor cromatice originale și a formelor moderne, multe femei juxtapun ceasurile din această colecție cu ținutele lor de zi cu zi, subliniindu-și original stilul și conferind seriei un caracter universal. În cazul colecției Casio Baby-G, putem alege dintr-o întreagă paletă de culori, majoritatea fiind păstrate în nuanțe vibrante, energice, care atrag atenția. O opțiune de design foarte interesantă sunt modelele "Denim", cu plicuri și curele decorate cu texturi în stil denim.

G-Shock - echivalentul pentru femei al ceasului sportiv iconic

G-Shock pentru femei nu diferă de linia originală decât prin design. Aceleași funcții au fost plasate în modelele din seria Casio Baby G, ceea ce face ca ambele colecții să fie echivalente în ceea ce privește capacitățile lor - astfel încât atât bărbații, cât și doamnele să poată beneficia de funcțiile avansate ale Casio.

Din gama producătorului nu putea lipsi nici cel mai dorit model dintre ceasurile G-Shock pentru femei, care devine de fiecare dată un succes de vânzări și se dovedește a fi un adevărat hit cu fiecare nouă generație și linie de concept. Bineînțeles, acesta este G-Shock alb pentru femei G-Shock - ceasurile în această culoare au fost întotdeauna durabil de populare.

Magazinul de ceasuri Casio Baby-G din Varșovia

Consultați diferitele modele de ceasuri Casio Baby-G și alegeți-l pe cel preferat în magazinul nostru! Casio Baby-G - Varșovia este locul unde ne găsiți, iar dacă preferați comoditatea, comandați ceasul online!