Timberland este una dintre cele mai cunoscute mărci din întreaga lume. Produsele sale garantează o calitate excelentă, durabilitate și confort. Nu e de mirare că milioane de clienți din întreaga lume au încredere în Timberland. Produsele mărcii sunt potrivite pentru orice situație. Marca garantează producția de produse inovatoare cu un design peste medie.

citește pe

Ceasuri Timberland

(20)

Cele mai populare
 1. Hot Flash Sale! -10% reducere
 2. Hot Flash Sale! -10% reducere
 3. Hot Flash Sale! -10% reducere
 4. Hot Flash Sale! -10% reducere
 5. Hot Flash Sale! -10% reducere
 6. Hot Flash Sale! -10% reducere
 7. Hot Flash Sale! -10% reducere
 8. Hot Flash Sale! -10% reducere
 9. Hot Flash Sale! -10% reducere
 10. Hot Flash Sale! -10% reducere
 11. Hot Flash Sale! -10% reducere
 12. Hot Flash Sale! -10% reducere
 13. Hot Flash Sale! -10% reducere
 14. Hot Flash Sale! -10% reducere
 15. Hot Flash Sale! -10% reducere
 16. Hot Flash Sale! -10% reducere
Cele mai populare

Timberland este o companie care se concentrează pe calitate și confort, iar acest lucru este evidențiat de primul produs pe care l-a lansat. Compania a fost fondată în 1952 de un cizmar american care a dezvoltat o tehnologie inovatoare care i-a permis să conceapă un pantof complet impermeabil. Marca a adoptat imediat numele Timberlander, care înseamnă "omul pădurii". Succesul uriaș a dus la un interes imediat pentru companie, care a lansat succesiv o nouă gamă pentru a include o ofertă de ceasuri în 1996. Deși în prezent marca se află sub denumirea prescurtată Timberland, obiceiurile sale nu s-au schimbat - motto-ul de a face bine și de a face bine continuă să atragă clienți noi și mulțumiți și, în plus, este responsabil pentru crearea unui model de afaceri bazat pe principiul parteneriatului dintre companie și angajații, partenerii și clienții săi. Timberland sprijină în mod activ comunitățile locale prin implicarea angajaților în acțiuni de voluntariat.

Ceasul Timberland pentru cei activi

Ceasurile Timberland au fost create pentru persoanele care apreciază libertatea și un stil de viață în aer liber. Ecologia și dragostea față de natură sunt valori care decurg din ADN-ul brandului, care acordă atenție la cele mai mici detalii în procesul de producție. Ceasurile sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și impresionează printr-un design care se potrivește perfect cu filosofia și stilul brandului Timberland. Ceasurile analogice și electronice, dotate cu o serie de funcții suplimentare, sunt ideale pentru expedițiile îndepărtate și aventurile de zi cu zi. Cadranele distinctive și curelele robuste adaugă caracter ținutelor bărbaților, integrându-se perfect în mediul înconjurător. Schema cromatică discretă a fost păstrată în nuanțe calme de maro, verde și negru, adăugându-se la caracterul universal al ceasurilor Timberland, asociate cu pădurea și cu peisajul rural neatins.

Pantofi Timberland? Alegeți în schimb un ceas Timberland la cel mai mic preț!

Ceasurile Timberland sunt sinonime cu designul atemporal. Designerii au ales să creeze colecții care sunt moderne și tradiționale, versatile și mai deosebite.

Pentru iubitorii de soluții moderne și robuste, Timberland a creat modele precum TBL.14260JPBO/02 din seria Taxbury, TBL.14503JPBG/02 din seria Tremont sau TBL.13554JPB/04A din seria Cadion. Cadranele electronice și brățările durabile din plastic de înaltă calitate vor încânta orice fan al tehnologiei moderne și al designului remarcabil. Ceasurile electronice Timberland sunt alegerea bărbaților aventuroși pentru care tehnologia avansată a devenit parte integrantă a asumării de noi provocări.

Timberland - ceasuri pentru bărbați aventuroși

Răspunzând nevoilor clienților care caută ceasuri clasice, a căror manoperă va defini caracterul proprietarului, Timberland a conceput modele dotate cu curele din piele robuste și cadrane analogice mari, cum ar fi TBL.14441JLB/02 din seria Hanniker, TBL.14524JS/07P din seria Alden sau TBL.13670JSU/02 din seria Oakwell. Ceasurile clasice care surprind spiritul mărcii sunt apreciate de iubitorii modei de zi cu zi și de cei fascinați de expedițiile îndepărtate, în căutarea unor dispozitive fiabile realizate de o companie care cunoaște cerințele pasionaților de sporturi extreme. Caracterizate de un design clasic, ceasurile Timberland nu sunt potrivite doar pentru viața în sălbăticie - ele adaugă, de asemenea, o notă de rafinament oricărui costum perfect croit și asigură că purtătorul reușește să treacă cu succes de următoarea întâlnire importantă.

Magazin de ceasuri Timberland în Varșovia

Marca Timberland nu se referă doar la produse sportive. Gama sa include și unele elegante. Toată lumea va găsi ceva pentru sine, datorită ofertei diverse a acestei companii. Vizitați magazinul Zegarownia din Varșovia - Timberland se află în gama noastră - și alegeți un ceas care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Magazin oficial Timberland - Magazin autorizat - Distribuitor

Ceasuri Timberland de cumpărat în magazinul Zegarownia. Toate modelele provin din distribuția oficială poloneză. Fiecare transport vine cu un card de garanție și un certificat de originalitate a ceasului.