Carl von Zeyten este un brand care s-a născut din pasiunea de a crea modele sofisticate. Acest brand extraordinar s-a născut în urmă cu 50 de ani și a câștigat încă de la început un grup de clienți loiali. Ce este unic la ceasurile mărcii? Precizia germană de a crea modele de înaltă calitate, care vor încânta ochiul cu designul proprietarului lor. Ceasurile mărcii sunt atemporale și se potrivesc cu orice stil.

citește pe

Ceasuri Carl Von Zeyten

(23)

Cele mai populare
 1. -10%
 2. -10%
 3. EDIȚIE LIMITATĂ
  -15%
 4. -10%
  Ceas barbatesc Carl von Zeyten Shcuinsland Automatic Ceas barbatesc Carl von Zeyten Shcuinsland Automatic
  Livrare gratuităîn 3 zile
  2.537,00 Lei 2.283,00 Lei

  Carl von Zeyten Shcuinsland Automatic CVZ0085BKS

  Livrare gratuităîn 3 zile
 5. -10%
 6. -10%
 7. -10%
 8. -10%
 9. -10%
 10. -10%
 11. -10%
 12. -10%
 13. -10%
 14. -10%
 15. -10%
 16. EDIȚIE LIMITATĂ
 17. EDIȚIE LIMITATĂ
Cele mai populare

Ceasurile elvețiene sunt considerate cele mai bune din lume - toată lumea a auzit asta. Dar nu toată lumea știe că ceasurile germane nu le sunt deloc inferioare. Toate acestea se datorează grăuntelui de adevăr din stereotipul germanilor extrem de harnici și preciși, așa cum o demonstrează ceasurile Carl von Zeyten.

Istoria remarcabilă a mărcii de ceasuri Carl von Zeyten

Marca Carl von Zeyten a fost înființată în Germania la mijlocul secolului trecut. Fondatorul, Carl von Zeyten, a decis să obțină cât mai mult în meseria sa și a decis să producă ceasuri de calitate superioară. A început să lucreze la propriile modele, pe care le-a dezvoltat continuu, și s-a ocupat, de asemenea, de problemele de asamblare ale fiecărei serii, precum și de întreținerea acestora. Datorită perseverenței sale extraordinare, faima sa s-a răspândit mult dincolo de Pădurea Neagră și de Eisenbach. Cu toate acestea, nu s-a culcat pe lauri, ci a călătorit foarte mult pentru a se perfecționa. A vizitat fabrici de ceasornicărie din Anglia și Elveția, ceea ce l-a determinat să descopere că unele materiale erau potrivite pentru anumite piese din ceasuri, iar altele nu. Ca urmare, a reușit să modernizeze procesul de producție, astfel încât ceasurile să fie mult mai eficiente și mai precise.

După mulți ani, brandul a fost reactivat și a putut prezenta roadele muncii lui Carl von Zeyten - ceasuri care sunt în orice caz excelente și care folosesc cea mai recentă tehnologie la crearea modelelor.

Cum arată ceasurile Carl von Zeyten?

Modelele de ceasuri bărbătești Carl von Zeyten sunt realizate cu o acuratețe incredibilă și o atenție deosebită la detalii. O mare parte dintre piese sunt reprezentate de convenția ceasului schelet, un model cu un cadran care dezvăluie secretele mecanismului din interior. Acest lucru poate fi deosebit de valoros pentru persoanele curioase, cărora le place să știe cum funcționează fiecare obiect pe care îl dețin. Unele ceasuri Carl von Zeyten au așa-numitele ferestre cu inima deschisă, care vă permit să vedeți unele dintre componentele sistemului de acționare, în principal balanțele, care se rotesc în timpul funcționării. Nu de puține ori, acestea se disting prin puntea care le susține, gravată suplimentar în modele fanteziste sau lustruită. Aceasta este o veste excelentă pentru cei care caută ceva unic la ceasuri pe care alte modele nu îl au. Cu toate acestea, marca nu ezită să experimenteze - unele dintre ceasuri au introdus balanțe duble, care, datorită ferestrei deschise în formă de inimă, sunt atrăgătoare și adaugă o notă avangardistă fiecărui model. Un exemplu excelent este modelul de colecție Carl von Zeyten Black Forest, cu o execuție deosebit de frumoasă.

Alegeți un ceas Carl von Zeyten - ideal pentru iubitorii de stil bun

Ceasurile Carl von Zeyten se disting prin designul lor unic și avangardist. Acest lucru nu înseamnă că printre ele lipsesc modelele cu un aspect clasic. Cu toate acestea, modelele inovatoare din punct de vedere stilistic sunt cele care domnesc în oferta producătorului german. Aspectul lor neconvențional, în special dezvăluirea caracteristică a mecanismelor, utilizarea unor punți ornamentate pentru susținerea balanțelor și clasicele dungi de Geneva de pe penduluri sunt doar câteva dintre avantajele acestor ceasuri neobișnuite. Merită menționat faptul că marca utilizează cele mai bune mecanisme de la producători renumiți, precum japonezii Miyota și elvețienii de la ETA. Așadar, nu așteptați și comandați acum unele dintre cele mai interesante ceasuri și vedeți cu ochii voștri cât de perfect se potrivesc stilului vostru.

Revânzător oficial Carl von Zeyten - Magazin autorizat - Distribuitor

Zegarownia.pl este un magazin care oferă ceasuri Carl von Zeyten de cea mai bună calitate, provenind exclusiv din distribuția autorizată. Achizițiile pot fi făcute atât în magazinul staționar, cât și online. Asigurăm o livrare rapidă.

Magazin de ceasuri Carl von Zeyten în Varșovia

Carl von Zeyten se angajează să creeze ceasuri clasice cu suflet. Verificați oferta magazinului nostru staționar sau a site-ului și alegeți modelul care vă înfrumusețează cel mai mult încheietura mâinii. Magazinul Zegarownia este un dealer autorizat al mărcii Carl von Zeyten. În Varșovia veți găsi ceasuri ale acestei mărci la cele mai bune prețuri.