Pentru mulți, marca Esprit este asociată în primul rând cu hainele. Deși compania și-a câștigat popularitatea prin distribuirea de îmbrăcăminte, s-a impus la nivel internațional atunci când a decis să lanseze propriile linii de ceasuri și bijuterii. După aproape 30 de ani, ceasul Esprit este un simbol al unui produs de calitate și al unui design frumos.

citește pe

Ceasuri Dama Esprit

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Propunerea mărcii Esprit este suficient de diversă pentru a atrage multe femei care caută ceasuri de diferite tipuri. Vino la papetăria Zegarownia din Varșovia sau accesează Zegarownia.pl și află că produsele brandului sunt perfecte și pentru tine!

Ceasurile de damă Esprit - istoria mărcii

Brandul Esprit a fost fondat în San Francisco în anii '60. Atunci Susie și Doug Tompkins, care creaseră deja brandul North Face, au livrat produsele prin intermediul unei agenții de vânzări, vânzându-le în propria mașină. Vânzările s-au dovedit a fi atât de mari încât cuplul și-a extins rapid afacerea și astfel s-a născut marca Esprit. În prezent, compania operează în întreaga lume, vânzând nu numai îmbrăcăminte, ci și ceasuri și bijuterii.

Ceasuri Esprit pentru femei - șic și elegant

În ultimii ani, polonezii caută din ce în ce mai mult printre ceasuri modele atemporale, cu o manoperă de înaltă calitate. Nu e de mirare, așadar, că marca Esprit este atât de solicitată. Printre numeroasele modele disponibile pentru femei, seria de ceasuri pentru femei Esprit Essential merită o mențiune specială. Aceasta se remarcă prin designul său minimalist și dotările de înaltă calitate. Va fi perfectă pentru doamnele și domnișoarele care sunt în căutarea unor modele care să le completeze stilul indiferent de situație. A doua serie care merită menționată este seria Esprit Disc. Aceasta este o propunere pentru femeile îndrăznețe, cu o înclinație pentru avangardă. Ceasurile nu indică ora în mod clasic. În locul clasicei mâini, două cadrane independente sunt plasate pentru a indica orele și minutele. Acestea sunt ceasuri pentru femeile curajoase care nu se tem să iasă în evidență.