În prezent, marca Esprit este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața globală a modei - în special în ceea ce privește hainele populare pentru femei. Cu toate acestea, marca Esprit nu s-a oprit aici și, de ceva timp, compania oferă și ceasuri. Răspund acestea nevoilor consumatorului exigent de astăzi?

citește pe

Ceasuri Esprit

(1)

Cele mai populare
  1. -43%
Cele mai populare

Modă durabilă, modele interesante și design ecologic - acestea sunt ceasurile create de marca Esprit. Fiecare produs a fost creat cu tine în minte, pentru a te inspira în fiecare zi și pentru a te umple de energie, astfel încât să poți schimba lumea.

Ceasul Esprit - un model unic de la un producător cu experiență

Marca Esprit a fost fondată în San Francisco în anii 1960. La acea vreme, Susie și Doug Tompkins, care înființaseră anterior brandul North Face, distribuiau produse vestimentare prin intermediul unui agent de vânzări, vânzând haine direct din mașina lor. Vânzările s-au dovedit a fi foarte fructuoase, iar după un timp, soții Tompkins au reușit să predea managementul vânzărilor unui departament de vânzări profesionist. Astăzi, marca se mândrește cu operațiuni în 40 de țări din întreaga lume, cu peste 830 de magazine și 15.000 de puncte de vânzare a hainelor Esprit.

Îmbrăcăminte? Nu numai! Din 1990, marca Esprit, sub denumirea "Esprit timewear + jewel", s-a implicat și în crearea de ceasuri și bijuterii. Ceasul Esprit este acum unul dintre sinonimele pentru calitate înaltă combinată cu un aspect la modă și exclusivist. Nu vă vine să credeți? Vedeți cu ochii voștri ceasurile pe care le avem în ofertă.

Angajamentul mărcii Esprit față de mediu și problemele sociale

Fără îndoială, veți asocia produsele de top ale mărcii și designul lor unic și recognoscibil. Pentru a le putea crea într-un mod echitabil, fără a afecta mediul înconjurător, Esprit a pus ochii pe soluții ecologice și pe sustenabilitate. În ce se manifestă aceste măsuri? În primul rând, Esprit a fost primul care a lansat produse cu un impact nociv minim asupra mediului. Hainele și accesoriile lor sunt realizate, de exemplu, din bumbac organic, poliester reciclabil sau materiale create din deșeuri necomestibile din industria agricolă sau materii prime industriale pe bază de plante (așa-numita tehnologie EarthColors® de la Archroma). În al doilea rând, compania își propune să reducă nocivitatea proceselor de producție, de exemplu, utilizarea unor cantități mari de apă sau de energie, și să reducă impactul substanțelor nocive.

Mai mult, pe lângă faptul că urmează "moda ecologică", marca Esprit are în vedere și bunăstarea societății și a oamenilor cu care lucrează. Acțiunile sociale și caritabile în care este implicată se află întotdeauna în prim-plan. Este implicată în mod constant în diverse acțiuni sociale și caritabile. Compania a ajutat și a sprijinit eforturile de ajutorare a victimelor tsunami-ului, sau a cutremurului din China. În plus, colaborează și cu UN Women, o entitate a Organizației Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor, în cadrul unor proiecte care vizează tratamentul egal al ambelor sexe.

Ceasurile Esprit - stil avangardist pentru femeile moderne

În prezent, în Polonia există un interes tot mai mare pentru obiectele frumos lucrate în Polonia - așa că nu este de mirare că brandul Esprit capătă o recunoaștere tot mai mare în țara noastră. În special modelele cele mai estetic lucrate - printre ceasurile Esprit (pentru femei) la modă, trebuie menționată în special colecția Esprit Essential Mini, extrem de populară. Aceasta se remarcă prin designul său minimalist, care se combină cu dimensiunile reduse ale acestui ceas. Împreună, acestea produc o combinație extrem de estetică, care va atrage cu siguranță orice doamnă în căutarea unui accesoriu echilibrat pentru orice ocazie. Cu o varietate de culori și combinații de culori ale cadranelor, curelelor și plicurilor, aceste ceasuri se îmbină perfect cu stilul contemporan.

Pentru cei care tânjesc după noutăți avangardiste, există colecția de ceasuri Esprit Disc - care prezintă un mod diferit de afișare a orei, și anume, în loc de mâini, există două cadrane rotative pe care sunt marcate orele și minutele. Combinația corectă a acestora indică ora curentă. Aceasta este o alegere excelentă pentru orice doamnă care caută un ceas neobișnuit, subliniind prin designul său caracterul neobișnuit al proprietarului său.

Ceasul elegant Esprit - un accesoriu versatil pentru fiecare bărbat.

Marca de ceasuri Esprit nu a uitat nici de bărbați. Producătorul oferă o linie de ceasuri Esprit Linear Chronograph, care, datorită caracterului său conservator și a utilizării unor modele cunoscute și populare, se combină perfect cu orice stil masculin. În plus, cronografele plasate asigură măsurarea timpului în orice împrejurare, ceea ce face ca aceste ceasuri să fie perfecte pentru a completa echipamentul unui șofer sau al unui sportiv. Alegeți acum unul dintre ceasurile Esprit și convingeți-vă de calitatea lor înaltă și de execuția extrem de estetică.

Ceasurile Esprit - pentru cine?

Ceasurile Esprit se adresează persoanelor care doresc să se exprime, ținând cont în același timp de mediul înconjurător și de sustenabilitate. Marile modele unice îi vor satisface pe cei mai pretențioși căutători de noi tendințe și căi nebătătorite în modă. Atât doamnele, cât și bărbații își vor descoperi cu siguranță propriul stil unic cu ajutorul modelelor Esprit. Aspectul acestor modele va atrage cu siguranță persoanele tinere și încrezătoare. Cu toate acestea, marca nu uită nici de persoanele mai în vârstă. Colecțiile includ, de asemenea, ceasuri care se caracterizează prin minimalism, clasă și eleganță sofisticată. De asemenea, domnii care caută un accesoriu pentru costum vor găsi ceva care să corespundă preferințelor lor.

Magazinul de ceasuri Esprit din Varșovia

Alegeți unul dintre modelele Esprit și convingeți-vă de manopera excelentă a ceasurilor mărcii care se vor potrivi în orice situație. Vizitați magazinul nostru din Varșovia sau accesați Zegarownia.pl și vedeți de ce ceasurile Esprit sunt atât de populare în rândul clienților noștri. Găsiți ceasuri Esprit la cele mai bune prețuri în Varșovia!

Revânzător oficial Esprit - Magazine autorizate - Distribuitor

Ceasurile Esprit pe care le puteți găsi în magazinul nostru provin exclusiv de la distribuitori autorizați. Aceasta este o garanție a originalității și calității lor înalte, ceea ce înseamnă că obțineți un produs creat direct de producător.