Garanția de autenticitate a ceasurilor

Garanția de autenticitate a ceasurilor

Garantăm 100% autenticitatea ceasurilor comandate din magazinul nostru. În calitate de distribuitor autorizat al tuturor mărcilor de ceasuri pe care le oferim, vă asigurăm că fiecare produs oferit de magazinul nostru este 100% original, vine cu garanția producătorului sau a distribuitorului polonez, cu ambalajul original și cu instrucțiunile de utilizare.
Magazinul nostru nu oferă replici, produse contrafăcute sau la mâna a doua sau ceasuri provenite din canale de distribuție neautorizate.


Trusted Shops

Trusted Shops

Facem parte din programul Trusted Shops, care confirmă faptul că achizițiile online în magazinul nostru sunt complet sigure și că serviciile pe care le oferim sunt de cea mai bună calitate. Trusted Shops este un lider în construirea încrederii în industria europeană de comerț electronic și acordă certificate doar magazinelor care sunt transparente și oneste.


Dealer autorizat »

Opinii despre ceasuri »

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }