Distribuitor autorizat de ceasuri

Toate ceasurile pe care le oferim sunt noi, 100% originale și de proveniență legală.

Magazinul nostru e-Ceasuri este cel mai mare magazin online de ceasuri din Polonia. Colaborăm cu zeci de distribuitori și producători din Polonia și din întreaga lume. Verificăm cu atenție fiecare furnizor înainte de a începe colaborarea și inspectăm fiecare ceas pe care îl comandăm în căutarea unor posibile defecte. Toate acestea se fac astfel încât clienții noștri să primească ceea ce comandă - un produs nou, original, fără defecte ascunse. Ceasurile noastre:

  • provin direct de la producători sau distribuitori din întreaga lume,
  • sunt urmate de card de garanție UE valabil,
  • sunt însoțite de un manual de instrucțiuni,
  • sunt furnizate în ambalajul original al producătorului.

ceas magazin ceasuri originale

Fiecare producător are propriul său design original pentru garanție, ambalaj sau manual de utilizare.

Vă recomandăm să cumpărați ceasuri numai din surse verificate, cum ar fi magazinul nostru - eCeasuri.ro. Dacă vă cumpărați ceasul de la noi, puteți fi 100% sigur că veți primi un produs original, cu garanție completă din partea producătorului, documentație și ambalaj original.

Aveți grijă

Unele magazine de pe internet oferă ceasuri ale căror surse sunt neverificate. De asemenea, există oferte cu produse care sunt replici sau falsuri. Astfel de magazine își oferă de obicei produsele la prețuri foarte mici, dar nu informează clientul că nu oferă un card de garanție, un manual sau chiar o dovadă de cumpărare împreună cu ceasul. Este posibil ca astfel de magazine să nu ofere o garanție a producătorului sau a distribuitorului oficial.

Când cumpărați la e-Ceasuri, beneficiați de îngrijire completă:

  • vă vom furniza bunuri noi, originale,
  • vă vom furniza un set complet de documente, cum ar fi dovada de cumpărare, garanția în limba poloneză și instrucțiunile de utilizare,
  • vă vom ajuta în caz de probleme de service - indiferent cine este garantul ceasului pe care l-ați cumpărat, în cazul unei probleme puteți oricând să ni-l trimiteți înapoi, iar noi vă vom ajuta să rezolvați problema.

Retaileri certificați

În completarea produselor de cea mai bună calitate pe care le veți găsi în magazinul nostru se află vânzători calificați și certificați, care se asigură că achizițiile la e-Ceasuri sunt o experiență plăcută și de succes. Puteți obține sfaturi profesionale și asistență de la ei atunci când alegeți un ceas.

Trusted Shops

Trusted Shops

Facem parte din programul Trusted Shops, care confirmă faptul că achizițiile online în magazinul nostru sunt complet sigure și că serviciile pe care le oferim sunt de cea mai bună calitate. Trusted Shops este un lider în construirea încrederii în industria europeană de comerț electronic și acordă certificate doar magazinelor care sunt transparente și oneste.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }