Știri

Știri

Știri

Un nou Presage cu un cadran din porțelan care va încânta orice iubitor de ceasuri! Check out noutatea de la marca Seiko!

09 iulie 2024
Faceți cunoștință cu noul Seiko Presage Craftsmanship Series Arita Porcelain Dial SPB445, care impresionează prin cadranul său din porțelan Arita lucrat manual, plicul din oțel cu diametrul de 40,6 mm și brățara elegantă. Motorizat de calibrul automat 6R5H, ceasul combină tradiția japoneză cu tehnologia avansată, oferind o rezervă de mers de 3 zile și un design unic. Ideal pentru iubitorii de clasic și lux.

Îți plac accesoriile de clasă superioară? Așteptați noile apariții? Toate produsele noi vor fi descrise pe blogul nostru.

Ultimele noutăți despre ceasuri

.

Vă place să urmăriți noutățile din industria orologieră? Ați ajuns la locul potrivit. Pe blogul nostru veți găsi o mulțime de informații despre noile mărci și linii de ceasuri, precum și clasamente și teste ale unor modele date. Vedeți noile produse în magazinul nostru.

Multor dintre clienții noștri le place să aibă cele mai noi gadgeturi și să citească actualizările din industria orologieră. Site-ul nostru vă va oferi o perspectivă asupra celor mai recente evoluții din domeniul ceasurilor.