COROS se află pe piața ceasurilor multisport din 2016 și are sediul în Tustin, California. Acestea sunt ceasuri inteligente multi-sport de calitate superioară, pregătite să funcționeze chiar și în cele mai dificile condiții. Scopul lor este de a sprijini utilizatorul în timpul activităților sportive intense și de a ajuta la depășirea barierelor, a limitărilor și la atingerea obiectivelor. Ceasurile inteligente sunt dedicate, printre alții, alergătorilor de cursă lungă, triatleților și pasionaților de sporturi montane.

citește pe

Coros Smartwatches

(13)

Cele mai populare
  1. Bestseller
  2. Ceas sport Unisex Coros APEX 2 Pro Ceas sport Unisex Coros APEX 2 Pro
    Livrare gratuităîn 14 zile
    2.489,00 Lei

    Coros APEX 2 Pro WAPX2P-BLK

    Livrare gratuităîn 14 zile
Cele mai populare

Pe baza unor date de măsurare precise, ceasurile inteligente Coros oferă rapoarte, maximizând în același timp siguranța în timpul competițiilor, antrenamentelor și altor forme de exerciții fizice intense. Printre sarcinile acestora se numără monitorizarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge, a vitezei, a performanței, evaluarea capacității organismului de a crește sau de a reduce efortul, furnizarea de date precise pentru optimizarea parametrilor și o analiză grafică cuprinzătoare a antrenamentului.

Ceasul inteligent Coros, practic și funcțional

Ceasurile inteligente Coros funcționează și ca GPS avansat, termometru sau barometru. Aceste ceasuri inteligente sunt ușoare, robuste și rezistente la apă. Acestea se remarcă nu numai din punct de vedere practic, ci și din punct de vedere vizual. Marca COROS este cea mai potrivită pentru aer liber, munte și activități în aer liber. Acesta combină perfect sportul de înaltă tehnologie cu cel de înaltă performanță.

Ceasul inteligent Coros conceput de și pentru sportivi

Hardware-ul de înaltă calitate și soluțiile tehnologice inovatoare le oferă sportivilor smartwatch-uri rezistente, pe care se pot baza chiar și în cele mai extreme condiții. O interfață puternică și intuitivă caracterizează ceasurile inteligente Coros. Acestea au fost proiectate, testate și rafinate de către sportivi și au fost realizate cu sportivii în minte. Ambasadorii mărcii sunt sportivi care au doborât mai mult de un record mondial.

Magazinul de ceasuri Coros din Varșovia

Vizitați astăzi magazinul nostru de papetărie sau site-ul web și alegeți un ceas inteligent adaptat activităților dumneavoastră individuale. Ceasuri Coros - în Varșovia le veți găsi la cele mai bune prețuri!

Distribuitor oficial Coros - Magazin autorizat - Distribuitor

Toate ceasurile Coros care provin din magazinul nostru au fost obținute de la un distribuitor licențiat, ceea ce le face sută la sută originale. Verificați singur comandând unul din magazinul nostru online sau vizitând un magazin de papetărie.