Un ceas inspirat de istoria lansărilor Porsche. TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963

Știri

Un ceas inspirat de istoria lansărilor Porsche. TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

20 iunie 2024

TAG Heuer, un brand de ceasuri cu o istorie bogată și o legătură profundă cu cursele de mașini, prezintă cel mai nou model al său, Carrera Chronograph x Porsche 963. Noul ceas combină tradiția cu tehnologia ultramodernă, urmând modelelor anterioare, precum Carrera Caliber Heuer 01, care a revoluționat piața în 2015 cu cadranul său schelet.

Istoria mărcii TAG Heuer

TAG Heuer este o companie elvețiană, fondată în 1860 de Edouard Heuer. Cunoscută inițial sub numele de Heuer, marca a devenit celebră pentru invenții revoluționare, cum ar fi mișcarea cu pivot oscilant și primul cronometru care măsoară timpul cu o precizie de 1/100 de secundă. În anii 1960, marca și-a făcut un renume în lumea sporturilor cu motor cu seria de ceasuri Carrera. În 1985, și-a unit forțele cu grupul TAG pentru a crea TAG Heuer. Astăzi, compania combină tradiția cu modernitatea, oferind atât ceasuri clasice, cât și inovatoare, care sunt icoane ale stilului și preciziei.

Design de curse evident în fiecare detaliu

Fiecare detaliu al noului TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963 reflectă esența modelului de curse Porsche 963. Învelișul din oțel de 44 de milimetri cu strat PVD negru, cu margini din fibră de carbon și gradație tahimetrică, este o adevărată operă de artă. Coroana și butoanele cronografului acoperite cu DLC negru, împreună cu veriga curelei cu o decupaj inspirat de aspectul unei prize de aer de tip NACA, conferă ceasului o notă sportivă. Logo-ul Porsche de pe fundul argintat al carcasei, precum și inscripțiile și indicii luminoși în întuneric, atrag atenția și contribuie la eleganță. Datorită combinației unor astfel de elemente, TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963 nu este doar un ceas, ci și o manifestare a pasiunii pentru automobilism și orologerie de precizie. Este un adevărat omagiu adus sporturilor cu motor, care vă transportă pe pista de curse de fiecare dată când vă priviți încheietura mâinii.

Ceas TAG Heuer

Cadran scheletizat și accente unice

Cadranul scheletat al modelului Carrera Chronograph x Porsche 963 este o adevărată operă de artă, inspirată de designul șasiului de curse Porsche. Cadranul prezintă elemente care amintesc de luminile LED ale Porsche, iar indicii de pe contoarele de 30 de minute și de 12 ore sunt acoperiți cu un compus luminescent alb. În întuneric, mâinile largi și discul de dată de la ora 6 strălucesc și ele. Singurul index fără masă luminescentă este cel de la ora 4, marcat în roșu pentru a simboliza ora de start a cursei de la Le Mans. În plus, contoarele au un aspect strălucitor, care amintește de o aventurină.

Caracteristici tehnice avansate

Modelul Carrera Chronograph x Porsche 963 este propulsat de , cunoscut pentru competiția sa incredibilă și pentru testarea limitelor rezistenței.

Ceasuri

Ediție limitată cu accesorii exclusive

TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963 nu este doar un ceas, ci și un diamant de colecție. Acest model provine dintr-o ediție limitată de 963 de exemplare și este oferit într-o cutie specială, cu o husă de călătorie suplimentară.


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.