Istoria mărcii Grovana datează din 1924, iar compania a câștigat rapid un grup de clienți mulțumiți. Secretul brandului constă în cea mai înaltă calitate a produselor propuse și în designul elegant care nu se va demoda niciodată. Ceasurile mărcii sunt fabricate manual, iar produsele mărcii sunt echipate cu sticlă de safir de înaltă calitate, ceea ce face ca ceasurile Grovana să fie o investiție care durează ani de zile.

citește pe

Ceasuri Grovana

(1)

Cele mai populare
 1. -30%
  Ceas Barbatesc Grovana Traditional Moonphase Ceas Barbatesc Grovana Traditional Moonphase
  Livrare gratuităîn 3 zile
  2.020,00 Lei 1.414,00 Lei

  Grovana Traditional Moonphase GV1711.1537

  Livrare gratuităîn 3 zile
Cele mai populare

Grovana este o marcă elvețiană de ceasuri, renumită pentru tradiția și independența sa de lungă durată. Prioritatea în producția fiecărui ceas este cea mai înaltă manoperă posibilă, combinată cu un design impecabil și elegant. Fiecare dintre modelele emblematice ale mărcii este asamblat manual și este echipat cu rezistență la apă și sticlă de cristal de safir, care are 9 din 10 puncte posibile pe scara Mohs a durității sale.

Grovana - o tradiție neîntreruptă

Grovana este o companie cu o tradiție îndelungată. A fost fondată în 1924 în Elveția sub numele Hans Groffin AG. Încă de la înființare, compania a pus un mare accent pe calitatea ceasurilor sale și pe faptul că le-a conferit un aer elegant și șic. În 1970, Werner Bitterli a preluat compania și a redenumit-o Grovana, sub care marca funcționează și astăzi. O dată cheie pentru companie este 1990, când produsele semnate cu logo-ul său încep să se extindă în Europa de Est, unde câștigă rapid un grup de adepți devotați, iar marca însăși devine sinonimă cu prestigiul și precizia artei orologiere elvețiene. În 2014, compania sărbătorește cea de-a 90-a aniversare a fondării sale.

Grovana - sinonimă cu măiestria elvețiană

Grovana este un brand care, încă de la data înființării sale, s-a ghidat în mod constant după valori neschimbate. Compania și-a păstrat independența totală de-a lungul celor peste 90 de ani pe piața ceasurilor. Fiecare model este asamblat manual la sediul central al companiei de lângă Basel, Elveția . La fabricarea ceasurilor sunt folosite materiale de cea mai bună calitate. Fiecare este rezistent la apă și este echipat cu un cristal de safir rezistent la toate tipurile de zgârieturi. Datorită multor ani de tradiție și a preciziei extraordinare a manoperei, Grovana este considerată a fi compania care a făcut celebru în întreaga lume meșteșugul orologeriei elvețiene. Ceasurile Grovana combină perfect caracterul elegant, designul clasic și versatilitatea, fiind o alegere excelentă atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru un stil mai formal.

Dintre produsele Grovana, mai multe serii sunt demne de remarcat:

Tradițional - Această serie se referă la primele ceasuri produse de Grovana. Este caracterizată de o mare diversitate. Ceasurile Grovana Traditional sunt echipate atât cu brățări realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, cât și cu curele din piele naturală, care nu provoacă abraziuni și sunt antialergenice. Cadranele lor sunt acoperite cu sticlă de safir, care garantează o protecție eficientă împotriva tuturor tipurilor de zgârieturi.

Dressline - Aceasta este o serie de ceasuri de damă cu un design original și atrăgător. Un design original, dar elegant, face ca fiecare model să fie o completare excelentă pentru orice stil formal.

Lifestyle - Aceasta este o altă serie dedicată doamnelor. După cum sugerează și numele, aceste ceasuri se vor potrivi perfect cu stiluri mai puțin obligate. Grovana Lifestyle este o opțiune excelentă pentru femeile care caută ceasuri originale, cu o manoperă de înaltă calitate.

Distribuitor oficial Grovana - Magazin autorizat - Distribuitor

Toate ceasurile Grovana oferite pe site-ul nostru provin din distribuția legală, poloneză și sunt acoperite de o garanție efectuată într-un punct de service autorizat. Zegarownia nu este doar un magazin online, ci și un salon staționar în care angajați calificați oferă consultanță în alegerea modelului perfect de ceas.

Magazinul de ceasuri Grovana din Varșovia

Produsele Grovana sunt sinonime cu meșteșugul orologeriei elvețiene. Bucurați-vă de un ceas de înaltă calitate, care vă va servi ani de zile și alegeți dintre numeroasele modele disponibile în magazinul nostru din Varșovia sau pe Zegarownia.pl. În Varșovia, veți găsi ceasuri de acest brand la cele mai convenabile prețuri.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }