Ceasurile pentru femei Grovan demonstrează, de aproape 100 de ani, precizia elvețiană și măiestria înaltă. Acestea impresionează prin designul lor tradițional, atemporal și prin caracterul lor practic. Ceea ce diferențiază marca este calitatea, precum și atenția la detalii și, în plus, ceasurile Grovana sunt asamblate manual.

citește pe

Ceasuri Dama Grovana

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Eleganța nu este pentru milioane de oameni? Optați pentru ceasurile Grovan pentru femei. Fiecare model este o adevărată bijuterie a orologeriei, confirmând că nu trebuie să vă cheltuiți toate economiile pentru un ceas care va dura ani de zile. Veți găsi o gamă completă de diferite ceasuri Grovana pentru femei în gama noastră - alegeți-l pe al dumneavoastră acum!

Ceasurile Grovana - un brand cu tradiție

Înființată în 1924 ca o afacere de familie cu sloganul "Timpul tău este tradiția noastră", marca Grovana și-a schimbat numele din Hans Groffin AG în numele actual în 1970 și a început să cucerească piața din Europa Centrală și de Est cu produsele sale realizate în conformitate cu arta elvețiană a orologeriei în anii 1980. În prezent, ceasurile Grovana sunt distribuite în 80 de țări din întreaga lume.

Eleganța și clasicii originali ai seriei de ceasuri Grovana pentru femei

Magazinul Zegarownia.pl oferă ceasuri Grovana pentru femei din colecțiile Traditional, Classic, Dressline, Lifestyle și Ceramic Lady, printre altele. Ceasurile Grovana Traditional și Grovana Classic sunt atât în versiune pentru femei, cât și pentru bărbați. Acestea se caracterizează printr-o croială simplă, un stil versatil, potrivit pentru orice ocazie și un cadran clar pentru o citire ușoară a orei. Toate modelele sunt rezistente la apă, iar cadranul este protejat de o sticlă de cristal de safir (9 puncte pe scara Mohs). Unele modele sunt echipate cu o funcție de dată.

Inspirație de bijuterie într-un ceas pentru femei Grovana

Grovana Dressline și Grovana Ceramic Lady sunt două serii de ceasuri de damă dedicate exclusiv femeilor. Acestea prezintă un stil intim și în același timp impresionează prin ornamente delicate și discrete. Ceasurile Grovan Lifestyle sunt potrivite pentru doamnele care își doresc ceva mai mult de la un ceas decât o simplă utilitate. Această serie combină în același timp caracterul practic cu o bijuterie elegantă și subtilă.

Designul diferit și variat al ceasurilor și funcțiile oferite fac ca fiecare doamnă să își găsească cu ușurință propriul ceas Grovana original.

De ce ar trebui să cumpărați ceasuri Grovan?

Merită să încercați ceasurile pentru femei Grovana, mai ales că este vorba de o marcă cu certificare Swiss Made, care garantează calitate superioară, precizie și fiabilitate. De asemenea, are avantajul unui preț accesibil care permite chiar și celor mai pretențioși clienți să admire tradiția orologieră elvețiană.