Caracterul elegant și manopera de înaltă calitate sunt ceea ce reprezintă ceasurile pentru bărbați Grovan. Manufactura elvețiană își va sărbători în curând cea de-a 100-a aniversare. Timp de aproape un deceniu, compania a reușit să stabilească noi standarde în producția de ceasuri - începând cu utilizarea celor mai bune materiale de pe piață și terminând cu asamblarea manuală a fiecărui dispozitiv.

citește pe

Ceasuri Barbatesti Grovana

(2)

Cele mai populare
 1. -35%
  Ceas Barbatesc Grovana Traditional Moonphase Ceas Barbatesc Grovana Traditional Moonphase
  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
  1.803,00 RON 1.172,00 RON

  Grovana Traditional Moonphase GV1711.1537

  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
 2. Ceas Barbatesc Grovana Classic Ceas Barbatesc Grovana Classic
  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
  524,00 RON

  Grovana Classic GV1230.1133

  Livrare gratuităîn termen de 3 zile
Cele mai populare

Grovana pune accentul pe manoperă, dar asta nu înseamnă că marca renunță la un design interesant. Gama Grovana de ceasuri pentru bărbați prezintă ornamente frumoase ale cadranului, completate de culori deosebite.

Decorațiile de neegalat ale lui Grovan - ceasuri pentru bărbați

Caracterul elegant al modelelor pentru bărbați este completat de soluții unice în materie de ornamentație. Producătorii sunt dornici să completeze elementele mici cu accente mici, menținând în același timp un echilibru între tăietura clasică și tonul original al fiecărui model. Un exemplu în acest sens poate fi găsit în modelele din linia Grovan Day Retrograde, unde stilul vintage este combinat cu un fler sportiv, care poate fi găsit uitându-ne la indici. Seria Classic, cu cadrane asemănătoare compasului, se remarcă, de asemenea, ca o completare interesantă a cadranelor. Cei care caută cadrane originale și, în același timp, bine echipate ar trebui să verifice cu siguranță Grovan Traditional Moonphase, care are o dată, o secundă și un indicator fermecător al fazei lunii.

Însoțitorul perfect pentru sport - ceasul pentru bărbați Grovana

Modelele lansate sunt ceasuri bărbătești bine echipate, care nu se lasă intimidate de apă sau de condițiile meteorologice aspre. Fabricantul elvețian selectează doar cele mai bune materiale și combină fiecare componentă cu precizie, astfel încât dispozitivul poate dura ani de zile. Seria Grovan Chronograph are o rezistență la apă de 10 ATM, ceea ce vă permite să folosiți funcțiile cronometrului în timpul activităților sportive în apă. Utilizarea sticlei de safir asigură protecție împotriva deteriorării cadranelor, în timp ce oțelul inoxidabil utilizat pentru turnarea plicurilor protejează perfect mecanismele elvețiene ascunse în interior. Vedeți ce v-a mai pregătit marca și aflați de ce bărbații au ajuns să iubească ceasurile Grovan.