Seiko Black Series. O nouă perspectivă asupra orologeriei japoneze

Știri

Seiko Black Series. O nouă perspectivă asupra orologeriei japoneze

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

26 iunie 2024

Seiko, binecunoscutul și respectatul brand japonez de ceasuri, își surprinde din nou fanii cu lansarea de noi modele în colecția sa existentă, Black Series. Continuând tradiția începută de modele precum King Turtle, Seiko adaugă trei ceasuri unice: SRPK43, SSC923 și ediția limitată SPB433. Această combinație de eleganță clasică cu design modern și precizie japoneză fiabilă va fi cu siguranță pe placul iubitorilor de ceasuri de scufundări și elegante.

King Turtle într-un nou look întunecat - modelul Seiko Black Series Prospex SRPK43.

Primul model pe care îl vom prezenta este SRPK43. Este o adevărată bijuterie printre ceasurile pentru scafandri, care combină designul modern cu eleganța clasică. Învelișul său elegant cu diametrul de 42 mm, realizat din oțel inoxidabil durabil acoperit cu negru, adaugă caracterului său unic. Cadranul negru, împodobit cu indici mari, ușor de citit și cu o ștampilă a datei situată la ora 3, asigură o vizibilitate excelentă în toate condițiile. Mâinile cu strat luminescent asigură o vizibilitate fiabilă chiar și în întuneric total, în timp ce cronometrarea precisă se datorează mișcării automate 4R36, echipată cu o funcție de oprire a secundelor și o opțiune de înfășurare manuală. Rezistența la apă până la 200 de metri face din ceas partenerul ideal pentru scufundări, iar construcția sa robustă îl face pregătit pentru orice provocare.

Seiko Negru Prospex

Eleganță sportivă și tehnologie avansată în ceasul Seiko Black Series Prospex SSC923

Al doilea model adăugat colecției Black Series este SSC923, care combină perfect sportivitatea cu eleganța. Fabricat din oțel inoxidabil negru mat, plicul cu diametrul de 44,5 mm și grosimea de 13,8 mm arată extrem de elegant. Cureaua de tip NATO asigură o purtare confortabilă și se așează perfect pe încheietura mâinii. Prezența unui cadran multifuncțional cu cronograf, dată și indicator al rezervei de energie adaugă dinamism ceasului. Mecanismul solar al V192 se reîncarcă de la orice sursă de lumină, eliminând necesitatea schimbării regulate a bateriei. În plus, ceasul oferă o funcție de cronograf și alarmă, iar rezistența la apă de până la 100 de metri îl face o alegere ideală atât pentru fiecare zi, cât și pentru ocaziile speciale.

Seiko Negru Prospex

Ediție limitată pentru cunoscători - Seiko Black Series Prospex SPB433

De remarcat este modelul SPB433, care a fost produs în doar 3.500 de piese la nivel mondial. Acest ceas este esența eleganței și durabilității. Modelul are un plic și o brățară realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu acoperire PVD neagră, care îi conferă un aspect modern și auster. Cadranul întunecat cu indici clari și mâini acoperite cu luminescent asigură o vizibilitate excelentă în orice condiții. Mișcarea automată Calibre 6R35 oferă o rezervă de mers de 70 de ore, ceea ce o face nu numai precisă, ci și extrem de practică. Rezistența la apă de până la 200 de metri confirmă faptul că este alegerea ideală atât pentru purtarea zilnică, cât și pentru o varietate de activități acvatice.

Ceas Seiko

Seiko dedicat scafandrilor!

Modelele SRPK43 și SPB433 sunt companionii perfecți pentru scafandri. Cu o rezistență la apă de până la 200 de metri și acoperire LumiBrite Pro, acestea oferă o vizibilitate excelentă chiar și în cele mai dificile condiții. Cadranul negru minimizează strălucirea, iar indicii mari permit citirea rapidă a orei. Se poate spune cu siguranță că combinația dintre schema de culori închise și funcționalitatea luminescentă dă impresia că priviți printr-un dispozitiv profesional de vedere pe timp de noapte. Seiko Black Series Prospex nu sunt doar elegante, ci și extrem de funcționale, ceea ce le face ideale pentru pasionații de sporturi nautice.

Design modern și funcții practice într-un singur ceas

Seiko Black Series Prospex este o colecție care îmbină perfect designul modern cu funcționalitatea. Ceasurile vor satisface așteptările atât ale iubitorilor de modele elegante, cât și ale celor sportive. Datorită manoperei de înaltă calitate și a tehnologiilor avansate, acestea sunt alegerea perfectă pentru orice pasionat de ceasuri. Prin atenția acordată inovației și detaliilor, Seiko dovedește încă o dată că este un brand care creează adevărate opere de artă orologeră și poate satisface cerințele celor mai exigenți utilizatori.


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.